Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Štíry bude rozčilovat rodina doběla, Kozorozi narazí u svých plánů

žena, brýle, úsměv
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co si pro vás hvězdy připravily na začátek týdne? Půjde hlavně o pracovní záležitosti. Některým už dojde trpělivost a najdou si něco nového, jiní naopak povýší a splní si své sny. Co čeká právě vás v pondělí 28. 3. 2022?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ono to všechno zase dopadne nad vaše očekávání, uvidíte! Jen nevěšte hlavu a soustřeďte se na podstatné. Neustávejte ve své práci, ačkoliv teď ještě možná nevidíte výsledky. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Otevřete se novým pracovním možnostem, protože tohle možná není cesta, kterou máte jít. Ačkoliv jste horliví a toužíte po úspěchu, teď si spíš šlapete po štěstí. Dejte prostor i jinému. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud se začnete rozvíjet v oblasti, ve které jste dobří a jde vám, možná zjistíte, že je to úplně něco jiného, než jste si dřív mysleli. Občas musí člověk změnit své zaměření, aby mohl zase o trochu vyrůst. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Neházejte flintu do žita, nakonec se vše v dobré obrátí! Jste plni energie a máte velké plány. Uskutečníte je jedině tehdy, pokud vás neodradí počáteční neúspěchy. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ať už jste zadaní či nikoliv, toužíte po lásce. A té se vám v tuto chvíli nedostává. Proto se můžete uchýlit ke zkratkovitému jednání, které vám nic dobrého nepřinese. Dejte si pozor. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Práce vám půjde od ruky, tak byste dnes snad mohli jít i dřív domů! Ačkoliv je pondělí, máte toho až nad hlavu a energie chybí. Začátek týdne bude náročnější, pak už by ale mělo být lépe. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nikdy není pozdě na to začít si plnit své sny. Občas máme pocit, že určitými milníky náš život končí a na naše potřeby už není dostatek prostoru. Nezapomeňte, že vše je jen o prioritách. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dopřejte sami sobě luxus odpočinku a poslouchejte své tělo. Vysoké pracovní nasazení by vás vyřídilo hned zkraje týdne. V partnerských vztazích zavládne pohoda, není se čeho obávat. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nevyčítejte druhým, pokud vaši pomoc neocení tak, jak jste si představovali. Nakonec jen zapříčiníte to, že už se na vás nikdy nikdo neobrátí. Občas čekáte za svou snahu až příliš. Někdy je to prostě jinak. V galerii najdete váš tip.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vypadá to, že dnes vás bude rodina rozčilovat až doběla. Možná by se vyplatilo přemýšlet o jarní dovolené. Změnit prostředí, přijít na jiné myšlenky a těšit se z nových společných zážitků. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nečekejte, že vám dá někdo návod na život, takhle to prostě nefunguje. Musíte si projít svou cestou, při které zažijete úspěchy i pády, abyste nakonec byli přesně tam, kde být máte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vy víte, jak na to. Máte přesný plán, jak uskutečnit to, co potřebujete. Ale na co vlastně čekáte, proč jste na sebe tak přísní? Někdy není třeba znát celou cestu dopředu, stačí prostě jít. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy