Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Ryby čeká nový pracovní úkol, Lvi potřebují odstup, aby se správně rozhodli

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Dnes budete v tak silné energii, že si lidé kolem vás možná budou říkat, kde se to ve vás bere! A to z jednoduchého důvodu. Slunce je plně ve vládě Střelce, předvánoční čas přináší magii, kouzla i rituály a někteří mají zkrátka pocit, že ještě musí stihnout splnit si své nejtajnější sny. Co čeká v pondělí 28. 11. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zjistíte, že se život dá žít také s lehkostí, která vám v posledních dnech chybí. Na vaši obranu nutno říci, že za to tak docela nemůžete a pracovní povinnosti vás doslova převálcovaly. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V pondělí začnete náročným pracovním úkolem, který vás možná trochu rozhodí. Už jste naladěni na předvánoční notu a do shonu se vám tolik nechce. Bohužel budete muset ještě chvíli vytrvat. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Blízký přítel by vám dnes mohl napovědět, co už v sobě dlouho hledáte a nemůžete nalézt. Zatím se jen cítíte nenaplnění a prahnete po své celistvosti. Pohled zvenčí může být ale velmi přínosný. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Budete muset vzít svou práci o něco více zodpovědně, než tomu bylo do teď. Jedině tak se můžete znovu cítit sebejistí, případně načerpat inspiraci na svůj vlastní projekt. V galerii najdete, co vás potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Občas se domníváme, že o nás druzí přemýšlejí více, než je tomu ve skutečnosti. Nebojte se, že vás kolegové pomlouvají za zády, protože tentokrát to vypadá, že se vážně mýlíte. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nenechte se druhými odradit, když vám budou zkoušet namluvit, že něco nezvládnete. Naopak jste teď ve své nejsilnější energii, abyste započali zcela novou etapu vašeho života. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Někdy stačí jen nenadálá událost, která vás přiměje podívat se na celou situaci s odstupem. Nechte život, ať ukáže svou sílu, a dovolte si chvíli vydechnout. Čas na rozhodnutí ještě máte. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pečujte o své nejbližší, ať si strávený čas v práci později nevyčítáte. Někdy až když se zastavíme, zjistíme, jak se neustále za něčím ženeme, a přitom ten největší poklad máme na dosah. V galerii najdete, na co se zaměřit.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jak se říká - dali jste se na vojnu, tak musíte bojovat. Možná se vám to teď nezdá vůbec snadné, ale už brzy to dá všechno smysl a spojí se to vlastně v jedno velké poučení. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

S partnerem vás čekají romantické chvíle! Udělejte si na sebe chvíli čas a ukažte, že opravdu stojíte o toho druhého. Nemusíte se stydět říci, co byste rádi ještě po večerech vyzkoušeli… V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

To, že máte co do činění s rodinnými příslušníky, ještě neznamená, že si s každým musíte rozumět. Někdy jsou zkrátka i členové rodiny natolik odlišní, že k sobě vůbec nenajdou cestu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud si něco dlouhodobě vizualizujete a nepřipouštíte si, že by to nemuselo dopadnout, snadno vám to vesmír pošle do cesty v té nejčistší podobě, jakou si jen můžete přát. Buďte blázniví! V galerii najdete, na co si dát pozor.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy