Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Lvi opustí svůj stereotyp, Vahám zhatí plány na budoucnost někdo z přátel

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Věřte svým velkým snům, i když se mohou zdát jakkoli bláznivé. To vše, co vidíte kolem vás a po čem toužíte, můžete mít. Už nadále nehledejte výmluvy, proč něco nejde. Najděte možnosti. Co čeká v pondělí 31. 10. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vyjde vám pracovní příležitost, po které jste toužili a zdála se vám na hony vzdálená. Posune vás směrem k vnitřnímu klidu a naplnění vašeho poslání. Je čas na život snů! V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si pozor, ať dnes nejste pokrytečtí! Ačkoli nechcete lhát těm, se kterými trávíte nejvíc času, je třeba se za svůj názor postavit. Celá věc dopadne dobře i bez zákulisních intrik. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Máte toho až nad hlavu a nevíte, kde na to vzít síly. Budete se divit, ale mnohem efektivnější pro vás bude, když si uděláte více času na sport a napíšete si seznam, než když se budete snažit pracovat do noci. Pohyb vaší hlavě pomůže. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Držte se toho, co jste si předsevzali. Pokud vás ostatní nemají rádi takové, jací jste, je to jejich problém. Nemusíte každému vyhovět a řídit se tím, co vám někdo poví. Lehce byste započali závod o pochvalu. V galerii najdete, co vás potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dejte si pozor na manipulátory! Dnes jich budete mít kolem sebe víc než dost. Budou se vám snažit vnutit své názory a přesvědčit vás, že bez nich to přece nedokážete. To ale samozřejmě není pravda. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Začněte už od rána plnit úkoly, které dnes musíte odevzdat, ať vám to pěkně jde od ruky. Odpoledne bude totiž vaše energie klesat a brzy byste se mohli dostat do skluzu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Možná si teď nejste jisti, zjistíte ale, že je to dobrá věc a pro vás prospěšná. Ale brzy budete mít jasno! Opusťte svůj zajetý stereotyp a věřte si, že si zasloužíte mnohem víc, než teď máte. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud budete mít dnes kolem sebe lidi, kteří s vámi nejednají s respektem a úctou, nebojte se jim dát rázně najevo, kde jsou vaše hranice. Nemusíte snášet chování druhého, abyste se náhodou nedostali do konfliktu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vaše plány na budoucnost dnes může zhatit nepřejícný přítel, který vám úmyslně neposkytne pomocnou ruku. Zjistíte, že momentálně se můžete spoléhat opravdu jen sami na sebe. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Už jste překonali spoustu nesnází, věřte sami sobě, že i teď všechno zvládnete. Přehnané reakce vám k ničemu nepomohou. Najděte rovnováhu a seberte poslední zbytky vaší odvahy. Dopadne to dobře! V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Se správnými lidmi po boku rychle zjistíte, že plnit si sny není tak obtížné, jak si celou dobu myslíte. Jednejte v souladu s vaším srdcem a nikdy se nebojte neúspěchu. Na co myslíte, to přitahujete. V galerii najdete váš tip.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Snažte se dnes vše až příliš neanalyzovat. Máte rozbouřené emoce z událostí posledních dní, a proto můžete reagovat v pondělí trochu přehnaně. Dovolte myšlenkám, aby proudily. Dostanete odpověď. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy