Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Blíženci otevřou vážné téma, Střelci se ve svém rozhodnutí unáhlí

žena, léto, brýle
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Nenechte se rozhodit nátlakem druhých! Sice vás tlačí do rozhodnutí, která jsou podle nich ta správná, vy však dobře víte, jakým směrem se dnes chcete vydat. Co si pro vás hvězdy připravily na pondělí 20. 6. 2022?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Utište své vnitřní bojiště, které vás nutí si myslet, že je něco špatně. Ve skutečnosti jde vše tím nejlepším možným směrem, jakým jít má, a vy jen hledáte problém tam, kde není. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mluvte pravdu a dobro se vám vrátí. To, jak se chováte k ostatním často určuje, jak se oni budou chovat k vám. Zachovejte si svou úroveň a nezapomeňte pečovat o sebe. Potřebujete mít odkud čerpat energii. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Svět kolem vás zažívá velké turbulence, změna je na dosah. Nic nezůstane stejné a začne se vám opravdu dařit. Věřte, že si zasloužíte, oč stojíte. S novým týdnem přichází velké překvapení. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se druhé odmítnout, pokud po vás žádají něco, co nemáte šanci zvládnout. Nastavit si své hranice je jeden z vašich nejdůležitějších úkolů. Nebude to však jednoduché. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes dojde v partnerském vztahu i na vážnější témata, než jste zvyklí. Půjde zejména o vyjasnění financí a způsobu, jak s nimi nakládat. Poslední dobou pociťujete nedostatek. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Už od rána se vám do práce moc chtít nebude, dejte si ale pozor, ať si toho nevšimnou vaši nadřízení. To by totiž mohlo mít neblahý důsledek na vaše finanční ohodnocení. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Věci jsou jinak, než se teď zdají. Měli byste si ale uvědomit, že není vždy třeba se omlouvat, pokud skutečně nemáte za co. A to navzdory tomu, že to druhý může vidět jinak. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vlastní vinou byste se mohli dostat do pořádného maléru. Buďte upřímní sami k sobě a nebojte se udělat vážné rozhodnutí. Dnes budete mít perfektní úsudek, který využijete při komunikaci s ostatními. V galerii najdete váš tip.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pečlivě si veďte svůj diář, ať se vám dnes nestane, že na něco důležitého zapomenete! S pondělím se na vás navalí spoustu starostí, se kterými si nebudete vědět v první chvíli rady. V galerii najdete, co vás potěší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Přiznejte si, že jste do toho, kdo vám nedá spát, stále zamilovaní. I výběr nevhodného protějšku vás posune směrem kupředu. Až to překonáte, budete silnější. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Neunáhlete se ve svém rozhodnutí, mohli byste ztratit daleko víc, než si teď připouštíte. Změna je nadohled, jen si musíte se svým protějškem popovídat a začít se konečně snažit. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Otočte tohle ve svůj prospěch! Máte velkou naději, že tohle dopadne ve váš prospěch, pokud budete vnímat rady svého okolí. Tentokrát vám budou přátelé skutečně nápomocní. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy