Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Berany čeká těžká finanční volba, Blíženci podpoří své blízké

žena, příroda, batoh
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Nesnažte se druhým radit, tentokrát to nebude mít smysl. Dnešek je totiž hodně věcí samostatnosti a hledání nové cesty. Květen nás může mnohé naučit, pokud mu skutečně dáme příležitost. Co čeká v pondělí 2. 5. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pondělí získáte perfektní přehled o tom, kdo se vám v práci snaží uškodit. Pokud už jste dlouho bojovali s myšlenkou, že pomoc někoho z vašich kolegů není upřímná, dnes se to rozsekne. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neřiďte se pravidly druhých, pro vás by stejně nefungovala. Raději si vytvořte vlastní plán, jak zvládnout celou tuhle situaci. Hvězdy předpovídají, že neselžete. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Možná právě dnes budete muset volit mezi tím, co je pro vás finančně přijatelné, a tím, v čem zůstáváte pouze ze zvyku. Nebojte se udělat rázný krok a posunout se dál. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čeká vás změna životního stylu a také přehodnocení stravovacích návyků. Pokud budete poslouchat své tělo, jistě brzy zjistíte, že takhle to dál zkrátka nejde. V galerii najdete, co vás potěší.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vyjádřete svým blízkým či přátelům podporu! Stačí pár milých slov, to byste ani netušili, jak dlouho zůstanou v mysli toho, komu je povíte. Někdy stačí opravdu maličkost. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Připravte se na diskuzi kvůli penězům, která může být opravdu nepříjemná. Některým hrozí debata o nutném zvýšení mzdy nebo nalezení přivýdělku, některým hádka kvůli rodinným financím. Možná toho jen teď čekáte moc. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaše rodina je teď na nejlepší cestě, jak se skutečně semknout. Věnujte dostatečnou pozornost každému jejímu členovi tak, abyste podpořili celou skupinu. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neupozorňujte na chyby druhých, mohli byste na to krutě doplatit. Lepší bude, pokud se teď soustředíte na sebe a vyřešíte to, co vás momentálně brzdí v rozvoji. V galerii najdete, co vás potěší.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Přiznejte si, že jsou věci, které už zkrátka nejsou ve vašich silách. Největším úkolem, který tu bude pro vás dnes přichystaný, bude nalézt balanc mezi pracovním životem a rodinou. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nedávejte se lidem tak lacino! Najděte svou hodnotu a pevně si za ní stůjte. Jedině dobře nastavené hranice vás teď udrží v psychické pohodě. Ověříte si je dnes v práci. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes vám pomůže voda, díky které spláchnete všechny starosti a strasti. Zkuste si dát horkou sprchu či vanu, ve které se soustřeďte jen na své myšlenky. Přijdete na něco, co jste potřebovali připomenout. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Přiznejte si, že tahle volba nebyla tou správnou. Ještě máte ale mnoho času vše změnit a obrátit k dobrému. Stačí, když tentokrát nepřeceníte své schopnosti. V galerii najdete, na co se dnes můžete těšit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy