Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Berani budou zlí, Střelce čekají partnerské konflikty

Láska, vztah, pár.
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Horoskop na pondělí 28. 6. 2021 je tu! Vykročte do nového pracovního týdne pravou nohou, čeká nás spousta výzev. Hvězdy přejí zejména pracovním úspěchům. Už víte, co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Začátek pracovního týdne bude pro vás opravdu skvělý! Konečně se vám začíná stabilizovat pracovní i finanční situace. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká a nemine.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pozor na trable s láskou! Ozve se vám člověk, který ve vašem životě vždy způsobí jen problémy. Vyvarujte se navazování kontaktu. V galerii najdete, co vás dnes rozčílí.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dnes budete zbytečně zlí, Berani. Občas vaše popudlivost pochází z něčeho uvnitř vás, nikoli z chování druhých lidí. V galerii najdete, co vám dnes opravdu udělá radost.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nenecháváte si ani chvíli oddechu. To se však projevuje na vaší produktivitě, která v posední době nestojí za nic. Časem by vás to mohlo dohnat. V galerii najdete váš pondělní tip.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence dnes čeká velký pracovní úspěch! Zúročí se měsíce práce, které jste svému projektu věnovali. Dosyta si užívejte obdiv všech okolo. V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si v partnerském vztahu pozor na konflikt. Dnes vás bude totiž štvát úplně všechno. Mohli byste partnerovi vyčíst úplnou hloupost. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvům dnes přeje štěstí! Čemukoli budete dnes čelit, hvězdy za vámi pevně stojí. Využijte tuto konstelaci k nastolení harmonie ve svém životě. V galerii najdete váš dnešní tip.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

V pondělí budete čelit lži, která by vás mohla stát klid. Mnohem lepší bude, když budete hned mluvit na rovinu a nenecháte prostor pro spekulace. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vaše roztěkanost by vás dnes mohla stát klid. Zkuste si naopak váš den pečlivě zorganizovat a dodržet vše stanovené. Ulehčí vám to dnes práci. V galerii najdete, co můžete dnes čekat za novinku.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pozor na rodinné vztahy! Nezapomínejte na to, že rodina je skupina lidí, které ze svého života jen tak neodstřihnete. Dnes by mohl eskalovat dlouhodobý konflikt. Váš tip najdete v galerii.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci dnes budou absolutně přehlížet, co se jim partner snaží říct. Mohli byste mu svým nezájmem hluboce ublížit, pozor na to. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pozor na zbytečné utrácení! Nakupujete věci, které nepotřebujete, a peníze vám pak chybějí. Pokud si jich nebudete vážit, mohli byste jich mít brzy nedostatek. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy