Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 3. 7. 2023: Býky čeká problém ve vztahu, Střelce velký shon

Denní horoskop na pondělí 3. 7. 2023: Býky čeká problém ve vztahu, Střelce velký shon
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 3. 7. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den dopadnou výborně veškeré činnosti. Všechno stihnete v termínu dokončit, nemusíte mít tedy žádné obavy. Usínat se vám bude s pocitem skvěle odvedené práce a zadostiučinění.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás upozorňuje na proměnlivou situaci. Jestli budete muset nečekaně změnit své původní plány, neměli byste zazmatkovat, ale pružně se přizpůsobit většině a právě aktuálním okolnostem.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažte si lépe zorganizovat svůj čas. Zamyslete se nad tím, co byste mohli zvládat efektivněji. Zrušte všechny aktivity, které vás pouze omezují a brzdí. Uleví se vám a posléze zjistíte, že vám vůbec nechybí.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Buďte velice ostražití. Než začnete v něčem konat, veškeré kroky si předně řádně promyslete. Očekávat můžete problémy v soukromí, ale nebude to zase tak zlé, jak se zpočátku zdálo.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, ať počítáte s tím, že za všechny předvedené výkony uslyšíte i kritiku. Nevztekejte se a přijměte připomínky v poklidu. Nemějte obavy přiznat chybu s tím, že příště budete důslednější.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den se vám podaří splnit veškeré povinnosti opravdu jen s velkým sebezapřením. Když se vám ovšem povede odhadnout strategii svého konkurenta, mohli byste se dočkat i menšího úspěchu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop přináší neklid. Neobviňujte ze své nespokojenosti lidi kolem sebe a radši se pokuste mít pod kontrolou svoje chování. Berete si všechny věci moc osobně. A zbytečně si tím jen přiděláváte starosti.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jestli hodláte tvrdošíjně setrvávat na svých stanoviscích, věřte, že k výraznému posunu ve vašem životě rozhodně nedojte, ba naopak. Ačkoliv to bude zřejmě bolet, je nezbytné udělat kompromis.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, abyste měli na paměti, jak velice důležité je umění diplomacie. Čeká vás jedno výjimečné setkání a podle toho, jaký zanecháte první dojem, se totiž bude odvíjet všechno ostatní.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na to, že se vám dostane zvýšené pozornosti a ocitnete se ve středu dění. Až si to pořádně vychutnáte, myslete na to, že podporu, kterou jste od ostatních dostali, je zapotřebí oplácet.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy prozrazují, že pojedete na plné obrátky. Těšit se můžete na několik zajímavých příležitostí, jedinou potíž čekejte v tom, že si z nich nebudete umět vybrat. Hlavně si do toho nenechejte nikým mluvit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste nebyli tolik impulzivní. Pokud nepůjde všechno podle vašich představ, pokuste se být trpěliví. Nemusíte dělat zbytečný rámus, nadhledem toho dosáhnete víc.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy