Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 21. 8. 2023: Panny budou hýřit energií, Býci by měli odložit důležitá rozhodnutí

Adrenalin se vyplavuje při sportovních aktivitách...
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 21. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Měli byste se více šetřit. Nemůžete si přece myslet, že si se vším poradíte úplně sami. Zdraví máte jen jedno, a tak přerozdělte některé povinnosti mezi ostatní a vyrazte za relaxací a svými blízkými.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že vás v osobním životě čeká řešení nepříjemných problémů. Někdo blízký potřebuje vaši pomoc. Proberte pořádně všechny možnosti, jak dotyčnému pomoci.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nemějte strach pustit se i do těch složitějších úkolů, všechno zvládnete snadno a bez komplikací. Vyrazte do společnosti. Nejenže získáte užitečné kontakty a potkáte zajímavé lidi, ale báječně se i pobavíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Mějte tento den obzvlášť na paměti, že všechno, co uděláte a jak se k ostatním lidem zachováte, se vám vrátí, jak v tom dobrém, tak i v tom zlém. Pokuste se odložit rozhodnutí v důležitých záležitostech.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že pokud budete dostatečně vytrvalí, posunete se zase blíže k tomu, co jste si předsevzali. Přece nemůžete chtít všechno okamžitě, a tak buďte trpěliví. Některé záležitosti potřebují dozrát.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nasadili jste vysoké tempo, ale díky tomu zase vyřídíte všechny povinnosti opravdu rychle. Dejte si jen pozor, abyste se nepřimotali do cizí hádky, hleďte si proto výhradně svých věcí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Mohli byste dosáhnout na všechno, co si jen budete přát. Hlavně o sobě nesmíte pochybovat. Mírněte se v kritice sebe i druhých a berte věci s nadhledem. Uvidíte, že pak půjde všechno mnohem lépe.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vám přináší pohodový den. Od rána překypujete energií a výbornou náladou, a tak toho pořádně využijte. Povinnosti zvládnete v rekordním čase, takže budete mít dost času i na zábavu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy nabádají, ať se povinnostem nevěnujete déle, než je nezbytné. Vyrazte za relaxací a sportovními aktivitami. Zamyslete se, co pro své tělo můžete udělat, nevymlouvejte se, že nemáte čas.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Využijte tento den k návštěvám přátel nebo příbuzných, které jste už dlouho neviděli. Při pracovních aktivitách v domácnosti nebo na chalupě se vám bude dařit a všechno vám půjde snadno od ruky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop nabádá, abyste si dopřáli relaxaci. Lenošení si rozhodně nevyčítejte. Vychutnejte si příjemné chvilky se svou rodinou. Vyjděte si do přírody, čerstvý vzduch vám prospěje.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy radí, abyste nezatěžovali své nejbližší výčitkami. Hlavně nezkoušejte vyvolávat konflikty, ale raději se snažte vytvořit příjemnou atmosféru. Vaše rodina to určitě velice ocení.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy