Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 20. 11. 2023: Berany čeká milé setkání, Raci nedodrží slib

Letní pohoda pomalu končí
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 20. 11. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dávejte si pozor na to, co komu sdělujete. Jestli hodláte pomlouvat někoho ze svých známých, brzy se to obrátí proti vám. Máte-li v plánu vyrazit za sportem, pak nepřeceňujte svoje síly, hrozí úrazy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že tento den přeje sportovním aktivitám. Někdo z vašich přátel ale bude chtít poradit s nákupem jisté věci, to zvládnete taky. Kupte si něco nového do svého šatníku a pak vyrazte za sportem.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Můžete se těšit na příjemná setkání. Dostaví se sice neohlášená návštěva, ale zato nepřijede vůbec s prázdnou. Večer si zajděte na vyhlášenou specialitu do oblíbené restaurace, dobře se najíte i pobavíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Věnujte se kreativním činnostem. Vypadá to, že tvůrčích nápadů máte doslova na rozdávání. Pusťte se ideálně do aktivit, které už nějakou dobu odkládáte. Vaši nejbližší se k vám ochotně připojí.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Veškeré činnosti, které začnete dělat, se snažte dotáhnout do konce. Nepouštějte se rozhodně do nějakých dobrodružství s nejasným koncem, dělejte pouze takové věci, kde jste si jistí v kramflecích.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která vzpomínají na své ex


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Neslibujte nic, co nezvládnete splnit, mohli byste někoho velice zklamat. Pamatuje, že když se k něčemu zavážete, měli byste to dodržet. I když se vám do toho nebude chtít, pokuste se přemoci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili co nejvíce pohybovat na čerstvém vzduchu. V přírodě veškeré starosti z poslední doby celkem rychle a snadno vypustíte z hlavy. Co třeba vyzkoušet nějaký nový sport?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop říká, abyste program přizpůsobili svému poněkud unavenějšímu organismu, vyhněte se jakémukoliv přepínání. Dopřejte si dostatek odpočinku, ať načerpáte novou energii.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy říkají, ať nezatěžujete své nejbližší výčitkami, vyhněte se jakémukoliv dohadování. Snažte se vytvořit příjemnou atmosféru, rodinka to určitě ocení. Naplánujte pro ně zajímavý výlet a užijte si pěkný den.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nepřepínejte své síly, ať neriskujete vyčerpání, nebo dokonce nějaký úraz. Myslete raději na relaxaci a snažte se vyčistit hlavu ode všech starostí. Vyrazte do přírody, třeba na procházku do lesa.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den si dejte pozor, co komu říkáte. Ve vašem okolí je někdo, kdo nedokáže udržet tajemství. Říct toho příliš, to by se tentokrát nemuselo vyplatit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Veškeré činnosti, které začnete dělat, dotáhněte do konce. Nepouštějte se do nějakých dobrodružství s nejasným koncem. Dělejte jen takové věci, kde jste si opravdu jistí, že jim rozumíte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

Další články

Nejnovější kauzy