Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 1. 5. 2023: Vodnáři budou řešit rodinné problémy, Lvům se bude dařit

Horoskop na dnešní den pondělí 1. května: Vodnáři budou řešit rodinné problémy, Lvům se bude dařit
Zdroj: unsplash.com
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 1. 5. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den se připravte na to, že doma bude váznout komunikace. Jestli máte pocit, že vám nikdo nerozumí, neberte si to osobně. Nenechte se zaskočit odtažitějším chováním svých blízkých, přežene se to rychle.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Naplánujte pro své nejbližší výlet do aquaparku. Užijte si veškeré vodní atrakce a nezapomeňte samozřejmě vyzkoušet i ty adrenalinové. K večeru se můžete těšit na milý telefonát.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Počítejte s napjatou rodinnou atmosférou. Nebudete vědět, jak se rozhodnout v jisté situaci. Buďte spravedliví a pořádně si rozmyslete, na čí stranu se přikloníte, aby se to neobrátilo proti vám.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste se zbytečně nestresovali, neboť tím vůbec nic nezískáte. Zkuste být o něco méně impulzivní. Běžte si raději zasportovat, ať přijdete na jiné myšlenky.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Máte sice hodně zajímavých nápadů, ale také tendenci stavět vzdušné zámky. Někdo z rodiny vás ovšem zase rychle vrátí zpátky do reality. Nezapomínejte na své přátele, dlouho vás už neviděli.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop říká, ať se snažíte více relaxovat. Ačkoli je vám rodina velikou oporou, její trpělivost není nekonečná. Měli byste zaujmout pozitivnější přístup a častěji se radovat ze života.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Den je vám příznivě nakloněn, všechno se vám bude dařit. Bez obav se vrhněte do kreativních činností, uvidíte, s jakým nadšením se k vám rodina připojí. Těšit se můžete také na nečekanou návštěvu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si pozor na pomluvy, které se kolem vás začínají šířit. Pokusí se vás poškodit někdo, komu důvěřujete. Nedovolte, aby závist narušila vaše dosud bezproblémové vztahy s ostatními.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechte si nikým a ničím zkazit náladu. Hlavně netahejte do soukromého života nedořešené pracovní záležitosti, ty přece mohou počkat až do zítřka. A už vůbec tím nezatěžujte své nejbližší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento den přeje nejrůznějším setkáním. Vypadá to, že byste se mohli s někým zajímavým seznámit. Jestli už máte schůzku domluvenou, vsaďte zejména na přirozenost, všechno dobře dopadne.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás varuje, ať se držíte zpátky a nic nepřeháníte. Důležitá rozhodnutí raději odložte na někdy jindy, máte sklon k lehkomyslnosti, takto byste se mohli hodně unáhlit. Neriskujte a buďte opatrní za volantem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dopřejte si odpočinek a lenošení si rozhodně nevyčítejte. Dočkat se můžete překvapení v podobě nečekané návštěvy, budete z toho nejdřív v rozpacích, ale nakonec si setkání užijete.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy