Trendy
válka na Ukrajině Olympiáda v Paříži Petr Pavel kauza Kramný

Denní horoskop na pátek: Ryby získají ztracené sebevědomí, Raky čeká pochvala

denní horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Ještě stále doznívají účinky úplňku, který zkraje měsíce přišel ve znamení Blíženců. Dnes se ale projeví hlad po úspěchu, potřeba být silný a také nejlepší. Konec roku nám dává velký prostor pro sebereflexi. Co čeká v pátek 9. 12. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Mějte velké sny! Právě teď je vám vesmír nakloněn a přináší bohatství, o kterém se vám ani nesnilo. Dovolte si ho, zasloužíte si všechno, po čem toužíte. Stačí uvěřit a nedovolit prohru. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jste unikátní přesně takoví, jací jste. Nedovolte druhým, aby vás neustále sráželi nebo ponižovali. Nastavte si hranice, které pro vás budou nepřekročitelné. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Intuice vám radí velmi dobře. Pokud cítíte ten hřejivý pocit, který vás vede k duševnímu klidu, je to správná cesta. Možná bude nakonec trochu odlišná, než jste dříve mysleli. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V partnerských vztazích máte trochu namále. Zeptejte se partnera, co on vnímá jako váš největší momentální problém, a pokuste se to vyřešit. Společnou řeč najdete poměrně snadno. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Někdy se věci seběhnou tak rychle, že vám připadá až nemožné, jak dlouho jste na ně čekali. Upevněte si svá přesvědčení, že činíte správně. Rodina vám v těchto dnech bude velkou oporou. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V práci dnes budete velmi výkonní, čehož si váš šéf všimne a dá vám velkou pochvalu. Možná byste mohli ještě stihnout vybojovat novoroční prémie, pokud to s těmi vánočními moc nevyšlo. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ukáže se, že jste celou dobu smýšleli správně, jen na to musíte jít jinak. Buďte sami sebou a běžte tam, kam vás srdce táhne. To je cesta, kterou teď nemůžete nic pokazit. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Někdy se vyplatí nelámat věci přes koleno. Pokud věc, kterou si pro sebe přejete, přináší až příliš komplikací, které jsou vám nepříjemné, možná to není ono. Vytrvejte, bude lépe. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pracovní nabídky se k vám jen pohrnou. Utvořte si kolem sebe bezpečný prostor s těmi, kteří vám dobře poradí. Nemá cenu na někoho dělat dojem, časem zjistíte, že to stejně k ničemu nevede. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Času máte málo, úkolů ale až příliš. Nechte být to, co teď úplně nehoří, a stanovte si priority. Možná zjistíte, že až příliš plýtváte časem na věci, které vám nic nepřinášejí. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Všechno kolem vás se teď tak náhle mění, že už usínáte s nervozitou, která vás zcela pohlcuje. Musíte si uvědomit, že někdy musíte opustit staré, abyste udělali prostor tomu novému. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V partnerském vztahu teď zavládne smích a pohoda. Společně tak zvládnete vše, co vás čeká, a vypadá to, že Vánoce budou stát rozhodně za to. Mohlo by přijít nějaké velké rozhodnutí… V galerii najdete, na co se zaměřit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Utajený spor Slávka Boury s Železným. Rande pro LGBT natočil navzdory zákazu ředitele Novy, ten se pak chlubil cizím peřím

Související články

Další články

Nejnovější kauzy