Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Denní horoskop na pátek: Rakům se otevírají nové možnosti, Váhám skončí krušné časy

žena, úsměv, léto, horoskop
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Je tu konec pracovního týdne a s ním i pravidelný páteční horoskop. Podívejte se, čí kroky povedou do neznáma a kdo by se dneska měl mít skutečně na pozoru. Co čeká v pátek 17. 6. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pátek se konečně dozvíte to, co vás dlouho trápilo. Rozlousknete svízelnou situaci a uklidníte svou duši. Je čas na posun ve vašem životě, nebraňte se mu. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Přiznejte si pravdu, posune vás dál. Někdy je lepší pracovat s tím, co máte, a nechat čas, aby ukázal, čemu dalšímu máte věnovat pozornost. Věci jsou někdy snazší, než se zdají. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozor, ať vaše myšlenky celou situaci ještě nezhorší. Občas až příliš lpíte na tom, co je dávno za vámi. Nechte minulost odpočívat, vaše budoucnost vás vítá. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vaše odvaha pustit se do nových věcí dnes zažije trochu trhliny. Někdy je v pořádku zpomalit, zavřít se večer doma u dobrého filmu a nemyslet vůbec na nic. Nemusíte být každou minutu stoprocentně výkonní. V galerii najdete váš tip.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rychlost nebude dnes vaší silnou stránkou. V některých zaměstnáních nemůžete jen tak říct, že nemáte den, to ale ještě neznamená, že tomu nemůžete přizpůsobit své pracovní úkoly. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Otevřete se možnostem, které vám vesmír nabízí, změna je na spadnutí! Cokoliv si teď přejete, nezapomeňte na tom tvrdě pracovat, ať už brzy můžete slavit úspěch. Dřina se vyplatí. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Už víte, kde budete trávit léto? Je nejvyšší čas si s partnerem sednout a dát hlavy dohromady. Pokud jste nezadaní, nebojte se vyrazit na pořádnou party, kde budete mít možnost se seznámit! V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Práci si lépe organizujte, ať jdete dnes domů rozumně a nemusíte k tomu sedat o víkendu. Skutečně už potřebujete vypnout a začít trochu žít. Na co jiného vyděláváte peníze? V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Přiznejte si, že vždycky nemáte pravdu, významně vám to ulehčí život. Jedině ve chvíli, kdy budete mít notnou dávku sebereflexe, můžete opět urovnat vztahy s blízkými, které teď zažívají krušné časy. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pátek bude pro vás jeden z nejdůležitějších dní celého týdne. Pokud si budete dostatečně vědomí sami sobě, zvládnete daleko lépe každou situaci, která vás potká. Meditujte a pracujte na sobě. V galerii najdete váš tip.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Uvidíte, že máte velkou naději zvládnout vše, co si pro sebe teď přejete. Možností je víc, než to vypadá. Musíte být jen otevření i jiným cestám, nelpět na tom, co už znáte. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V lásce vám hvězdy přejí! Pokud teď ukážete, že skutečně stojíte o parťáka do života, můžete získat mnohem víc, než vás kdy napadlo. Tohle bude opravdu stát za to! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy