Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek: Blíženci oznámí rozchod, Střelci dostanou šanci

Horoskop na dnešní den pátek 17. září: Blíženci oznámí rozchod, Střelci dostanou novou pracovní nabídku
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

S koncem týdne nám hvězdy přinesou ještě mnoho pracovních otázek, které bude třeba vyřešit. Už víte, co čeká v pátek 17. 9. 2021 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dnes vás může zastihnout pochmurná nálada. V práci se to na vás jen kupí a vy máte pocit, že absolutně nezvládáte. Vydržte, brzy bude víkend! V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Otázka, jak vyřešit situaci, do které jste se dostali, je poměrně složitá. Možná, že řešení nebude takové, jaké byste ho na první pohled chtěli. Mějte oči otevřené. Tip na dnešek najdete v galerii.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Často vám ostatní říkají, že jste naivní, protože fungujete mimo zajeté koleje. Stůjte si za tím, čemu věříte. Sami víte, proč tomu tak je. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Využijte dnešek k setkání s přáteli. Odpočinete si od všedních starostí, proberete novinky a nakonec se budete vracet se skvělou náladou! V galerii najdete, na co si dát dnes pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud víte, že vztah, ve kterém jste, už nikam nevede, proč zůstáváte? Váš čas je vzácný a život rychle utíká. Pracujte na tom, aby vám bylo dobře. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

V práci to vypadá na velký úspěch! Tak dlouho jste si přáli, aby to takhle dopadlo. Tak to teď nezapomeňte oslavit. Budete na sebe skutečně pyšní. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste dnes skončit v práci dříve a trochu si odpočinout. Nevyřizujte večer v posteli pracovní resty, partner by vám to mohl vyčíst. Poslední dobou se cítí opomíjený. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Měli byste trochu šetřit energií, čeká vás náročný večer. Ať už si vyrazíte s přáteli nebo si užijete romantický večer s partnerem, sílu budete potřebovat. V galerii najdete páteční tip pro vás.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes vás bude vyčerpávat větší společnost lidí. Nejlépe vám bude s dobrým čajem doma na gauči. Dejte si pozor, ať klidný pátek nezkazíte hádkou s partnerem. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Naložili jste si toho až moc a vaše tělo začíná ohlašovat únavu. Nedá se nic dělat, teď už to budete muset zvládnout. Pravděpodobně vás tak čeká práce až do noci. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ačkoli je konec týdne, přijde výjimečná pracovní nabídka. Ukojí tak vaše touhy se posunout zase někam dál. Změna prostředí vám prospěje, měli byste nad ní uvažovat. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkuste omezit svůj čas na sociálních sítích. Měli byste do vašeho pravidelného režimu zařadit více sportu a pohybu na čerstvém vzduchu. Vždyť víte, že v tom telefonu se stejně nedozvíte nic nového! Co vám udělá radost? Najdete to v galerii.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy