Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Denní horoskop na pátek: Blížence budou tížit chyby z minulosti, Rakům přeje štěstí

Podzim je za rohem a vaše láska taky.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu na pátek 29. 10. 2021. Jako každý den pro vás máme porci novinek, co vás tento den čeká. A Střelci radost mít nebudou!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pátek si pečlivě naplánujte svůj pracovní den a dokončete veškeré úkoly. Hrnete před sebou tolik nesplněného, že by vás to mohlo nakonec stát klidný víkend. Odpočinek už potřebujete jako sůl. V galerii najdete váš dnešní tip.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neomlouvejte se za věci, které se ještě nestaly. Zbytečně se stavíte do pozice toho, který přebírá veškerou zodpovědnost na sebe. Naopak, jednejte s druhým jako s rovnocenným partnerem. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Věci nepůjdou podle vašich plánů. Nenechte se tím však vykolejit, čekají vás dobré časy! V práci dokončíte významný úkol, který by pro vás mohl znamenat povýšení. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vaše děti poznají, když s nimi ztrácíte trpělivost. V posledních dnech jste jako oheň a voda, jeden den je s vámi rozumná řeč a další přesně naopak. Zkuste se trochu uklidnit. V galerii najdete, co vás potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes vás budou tížit chyby z vaší minulosti, které ovlivnily to, jak se máte teď. Nezapomeňte však, že vždy se můžete vydat jiným směrem. Stačí se jen rozhodnout. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rakům dnes přeje štěstí! Pokud uvažujete, že s vaším nadřízeným proberete zvýšení platu, dnes je rozhodně ten správný čas. Neváhejte a začněte jednat! V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvům dnes hvězdy předpovídají, že nebudou stíhat absolutně nic. Zřejmě jste si naložili tolik, že i vám je z toho nevolno. Měli byste trochu změnit svou organizaci práce. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pannám dnes někdo připomene, že se nezachovaly zrovna nejlépe. Karma vždy zařídí, abyste si uvědomili důsledky svých činů. Je na čase naučit se omlouvat. V galerii najdete, co vás dnes potěší.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Naplánujte si odpočinkový večer. Zapalte doma svíčku, udělejte si pohodu a pusťte svůj oblíbený film. Pokud si dnes budete dostatečně věřit, budete mít za sebou večer velmi úspěšný den. V galerii najdete páteční tip.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Celý den vám bude běhat hlavou myšlenka, na co jste zapomněli. Poslední dobou přetěžujete sami sebe a to se výrazně projevuje na vašem výkonu. Zpomalte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Měli byste věnovat větší pozornost svému životnímu stylu. Vaše strava by se mohla brzy projevit na vašem těle, které nebude fungovat tak dobře jako dosud. V galerii najdete, co vás potěší.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nikomu dnes neprozrazujte svá tajemství, mohlo by se to rychle otočit proti vám. V práci si dejte pozor na pečlivě odvedenou práci. Raději se poraďte s kolegou, to vám v úsudku pomůže. V galerii najdete, co vám pomůže.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy