Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 23. 6. 2023: Střelcům se bude dařit, má to ale podmínku. Váhy si musí zvolit vlastní směr

Úspěšná žena
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 23. 6. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se pokusili slevit z požadavků na své blízké. Měli byste přehodnotit, zda některé vaše nároky nejsou přehnané. Otevřeně si o tom pohovořte a hledejte nějaký kompromis.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Popřemýšlejte o tom, jestli jste v poslední době nezanedbávali své přátele. Naplánujte společné setkání, potřebujete přijít na jiné myšlenky. Tím si vyvětráte hlavu a ještě se báječně pobavíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy prozrazují, že drobné nedorozumění v rodině bude jen přechodné, proto se v tom nijak nepitvejte. Počkejte raději, až se situace uklidní, a pak zkuste najít řešení, které bude vyhovovat všem.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop prozrazuje, že vaše snaha dát veškerá nedorozumění do pořádku se vám vyplatí. Otevřenost a upřímnost vaše vztahy v rodině jen upevní. Nakonec se tomu všichni ještě zasmějete.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Veškeré nutné povinnosti zvládnete hravě, a tak kromě dobré nálady nezapomínejte na všudypřítomný úsměv. Snažte se doma užít si pohodu ve společnosti svých nejbližších. Není nic lepšího.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás nabádá, ať se řídíte pravidlem zlaté střední cesty. Sami budete koukat, jak věci vyřešíte snáze, když se nebudete pouštět do zbytečných konfrontací. Ovládejte své emoce a držte se zpátky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokuste se vynaložit veškeré úsilí ke splnění svých plánů, vždyť už nejste daleko od cíle. Byla by škoda začít pochybovat a vzdávat to. I kdyby vám snad docházely síly, měli byste se přemoci.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, ať se nebojíte pustit do nových aktivit. Získávejte kontakty, přijímejte nabídky a využijte všech příležitostí, které se vám namanou. Spolehněte se na svou intuici, ta vás totiž nezklame.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop říká, že nastal čas, abyste si vybrali směr, kterým se chcete nadále ubírat. V klidu si srovnejte veškerá pro a proti, a nebudete-li si jistí, poraďte se s ostatními členy rodiny, jak to vidí oni.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zkuste se vyhnout prosazování svých názorů za každou cenu. Jestli někoho podezříváte z nekalých úmyslů, uvědomte si, že tak nemůžete činit jen na základě subjektivních pocitů a budete potřebovat důkazy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Bude se vám dařit do takové míry, nakolik projevíte svou průbojnost. Záleží jen na vás, jak zvládnete prosadit to, co chcete. Jestli stále nemáte dost odvahy, inspirujte se úspěšným jedincem ze svého okolí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy vám radí, že když se do něčeho pustíte, a najednou se vám to bude zdát příliš náročné, abyste to nevzdávali, ale pouze změnili úhel pohledu. Buďte trpěliví, nemůžete mít všechno hned.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy