Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 20. 10. 2023: Vodnáři nemají svůj den, Ryby čelí pomluvám

Pomluvy můžou pěkně potrápit.
Zdroj: profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 20. 10. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebudete mít zrovna svůj den. Když uděláte chybu, přiznejte se, není proč se stydět. I vy buďte tolerantnější k neúmyslným prohřeškům ostatních lidí. Pamatujte i na relaxaci, potřebujete se zregenerovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nedejte na pomluvy, které se k vašemu uchu donesou, i kdyby vám je měl sdělovat někdo, komu jinak důvěřujete. Ačkoliv budete váhat, jak s tím naložit, věřte, že pravda vyjde už brzy najevo.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vám připomíná, abyste zavzpomínali na lidi, kteří vám v minulosti pomohli a vysekali vás z problémů. Pokuste se zjistit, jestli ti dotyční nepotřebují nějak pomoci a vy jejich starosti nepřehlížíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy vás upozorňují, že byste si měli ohlídat své emotivní výstupy. Když budete vůči někomu chovat zášť a vysílat do okolí negativní energii, vrátí se vám to a s mnohem větší intenzitou.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zapomeňte na výmluvy a vyslechněte člověka, který vás o to požádá. Nezapomínejte, že každý si zaslouží druhou šanci, i když vás tehdy zklamal. Možná ani neznáte pravý důvod, proč se tomu tak stalo.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která nikdy nepřestanou mluvit

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás varuje, abyste měli pořádně otevřené oči. Dejte si pozor na lidi, kteří se vám snaží vetřít do přízně s postranními úmysly. S odhalením jejich přetvářky vám pomůže blízký člověk.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Snažte se zůstat v klidu, i kdyby do vás ostatní rýpali sebevíc, chtějí vás jen vyprovokovat k neuvážené reakci. Pokud nejdou některé záležitosti podle vašich představ, zkuste naprosto změnit strategii.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že vám chybí disciplína, což je u vás neobvyklé. Potřebujete se dostat do tempa, myslete na to, že nic nedostanete zadarmo. To, co jste zaseli, budete také sklízet. Zkuste se k něčemu upnout a dotáhnout to do konce.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pociťujete zvláštní neklid. Jste-li nespokojení s některými věcmi v životě, nemusíte přece všechno od základu měnit. Dopřejte si nějaký čas k přemýšlení a zkuste nejprve zaujmout jiný přístup.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nepropadali melancholické náladě a vracení se do minulosti. Snažte se věnovat činnostem, co vás naplňují. Nebuďte sami, ale pobývejte s těmi lidmi, kteří vás mají rádi.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Snažte se být druhým lidem prospěšní. Myslete na ty, kteří skutečně potřebují vaši pomoc. Zbytečně nikoho nekritizujte, vždyť i vy máte chyby a není vám příjemné, když na ně jiní poukazují.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se na nějaké šarvátky v osobním životě. Radši se vrhněte do víru povinností, zde se vám bude dařit mnohem lépe. I náročnější úkoly byste měli tento den zvládnout skvěle. Jen vytrvat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy