Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 15. 12. 2023: Ryby dožene minulost, Býci by měli přibrzdit

Láska kvete i na horách
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 15. 12. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hvězdy vám radí, abyste se obloukem vyhnuli lidem, co vám jen berou dobrou náladu a energii. Měli byste se naučit říkat ne. Jděte si za tím, co je pro vás důležité a přináší vám to radost.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Pokud nečekaně potkáte někoho z minulosti, s kým jste se nerozešli v dobrém, bude vhodná příležitost pokusit se to urovnat. Zkuste si všechno v klidu vyříkat a navázat na to dobré, co jste společně zažili.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Buďte ve střehu. Můžete očekávat zajímavou nabídku, která by vám mohla změnit život. Nerozhodujte se jen podle toho, co chcete vy, ale pamatujte i na své blízké. Dejte jim možnost, aby se k tomu mohli vyjádřit.

Býk (21. 4. 21. 5.)

Hvězdy vás nabádají, abyste trochu přibrzdili. Musíte být trpěliví, váš čas teprve přijde, úspěch si musíte nejprve zasloužit. Měli byste pochopit, že v tuto chvíli jsou na řadě jiní, vyjádřete jim svou podporu.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Čekejte příležitost, kdy budete moci konečně ukázat, co ve vás dřímá. Předveďte zkrátka své schopnosti a pochvala vás nemine. Držte se svého pečlivě připraveného plánu.

Rak (22. 6. 22. 7.)

Horoskop vás nabádá, abyste nezaháleli. Buďte co nejvíce aktivní, máte dobře našlápnuto, tak ten rozjetý vlak už nezastavujte. Komunikujte s ostatními, pomůže vám to k prosazení toho, co potřebujete.

Lev (23. 7. 22. 8.)

Buďte hlavně opatrní. Neměli byste riskovat a přeceňovat svoje síly. Hrozí neshody s blízkými, mějte pokoru, jinak to pro vás nedopadne dobře. Nenechte se vyprovokovat, hádkám se vyhýbejte.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Máte sklony chovat se tak, jako byste snědli veškerý rozum světa. Nemachrujte a nepřehrávejte, nejste na divadle. Pokud se vám něco nelíbí, myslete na to, že kritika se dá sdělit i citlivým způsobem.

Váhy (23. 9. 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, ať se, pokud to bude možné, vyhnete podepisování důležitých smluv a dokumentů. Opatrně nakládejte i s financemi, není příhodný čas na nákup nákladnějších věcí.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že se cítíte výborně. Svým úsměvem a dobrou náladou nakazíte i ostatní. Jestli potřebujete něco důležitého vyjednat, tak směle do toho, vaše komunikační schopnosti jsou velice dobré.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Pamatujte na zodpovědnost, každý čin si dobře promyslete. Je důležité, abyste nepolevovali ve svých plánech. Zdokonalujte se, pracujte na sobě, po zásluze se pak dočkáte odměny.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Můžete se věnovat náročnějším činnostem a úlohám. Vše se vám bude dařit výborně. Nezahálejte, snažte se být co nejvíce aktivní, síly na to máte dostatek. Zasloužená odměna už na vás čeká.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy