Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 12. 1. 2024: Váhy řeší dlouhodobé neshody, Blížence čekají potíže

Hádka
Zdroj: profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 12. 1. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste si nevyčítali, co všechno jste nestihli udělat, tolik kritiky rozhodně není namístě. Když teď zaberete, plno věcí ještě dohoníte. Měli byste ocenit své blízké, že jsou k vám velkorysí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neočekávejte , že vaše nápady budou přijaty s jásotem. Neházejte flintu do žita, musíte některé věci ještě dopilovat. Zbytečně se s ostatními nedohadujte, jinak si je proti sobě akorát tak poštvete.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vám radí, že byste neměli brát tak na lehkou váhu konkurenci. Buďte k protistraně féroví, na intriky zapomeňte, ale trvejte důrazně na svých požadavcích. Veškerou argumentaci si pořádně připravte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste nezanedbávali své potřeby. I vy byste se měli uvolnit a vyrazit si trochu z kopýtka. Už je těch starostí a povinností na vás nějak moc. Vaši blízcí pro to budou mít jistě pochopení.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás varují, ať se v soukromí připravíte na potíže. Pomůže vám, když věci nebudete tolik hrotit. Zkuste se nad některé záležitosti raději povznést. Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která nostalgicky vzpomínají na své ex

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nepodezřívejte nikoho z nekalých úmyslů jen na základě prvotních informací. Může jít pouze o pomluvy a dotyčnému můžete ublížit. Někdo vám chtěl asi znepříjemnit život, tak se tím nenechte rozhodit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop přeje kultuře a společenskému životu. Buďte k druhým lidem empatičtí a snažte se jim lépe naslouchat. Vyhněte se pomluvám, veškeré informace, které se dozvíte, koukejte držet pod pokličkou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že je vhodné se připravit na pořádnou výzvu. Obdržíte nabídku, která může zásadně změnit váš život. Neunáhlujte se, v klidu si promyslete, jakým směrem se chcete ubírat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy vám radí, že když vám někdo, s kým se déle nemůžete shodnout v jisté věci, navrhne kompromis, bylo by dobré na něj přistoupit. Budete tak mít konečně klid.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Máte vskutku výbornou náladu a originální nápady jen sypete z rukávu. Pozor si dejte na přílišnou bezstarostnost, která by mohla hraničit s nezodpovědností. Večer si vyrazte někam za kulturními zážitky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, už hoříte nedočkavostí, až budete moci vyrazit za relaxací. Přibrzděte a zkontrolujte, jestli už jste splnili všechny povinnosti. Věřte, že jinak budete mít další dny o zábavu postaráno.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jistá nemilá událost vám zhatí plány, které jste si dlouho dělali. Přestaňte se rozčilovat, ještě není všechno ztraceno. Zavolejte přátelům, kteří vás překvapí, jak ochotně zareagují, a nabídnou vám pomoc.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy