Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Vodnáře čeká zajímavé shledání, Býky překvapí starosti

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Čekají nás poslední dva dny, kdy Slunci vládne dominantní Lev. Ještě máte šanci tak významně posunout vztahy, které do teď neměly svůj pevný řád. S nástupem Panny se už zaměříme více na kariéru a úspěch. Co čeká v neděli 21. 8. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V neděli vás čeká zajímavé shledání! Ať už jste toužili tuto osobu potkat či nikoli, nevyhnete se tomu. V milostných vztazích si dejte pozor na tajemství, která by vám mohla přivodit mnoho komplikací. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na peníze jste v poslední době opravdu neopatrní. Dejte si pozor, ať vám nakonec nezůstanou jen oči pro pláč. Lidé, kteří by vám chtěli opakovaně půjčit, kolem vás věčně nebudou. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Čeká vás velké rozhodnutí, které pro vás nebude tak jednoduché, jak byste si představovali. Dejte sami sobě čas, abyste se mohli opravdu rozhodnout, jinak se unáhlíte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Překvapí vás starosti, o kterých jste si mysleli, že už jsou dávno za vámi. Partner vám je ale svým chováním připomene, čímž se mu podaří rozpoutat další hádku. Nebylo toho dusna už dost? V galerii najdete váš tip.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Možná by vám pomohlo sepsat si seznam pro a proti, který ukáže, jaký směr je teď pro vás nejvhodnější. Nic nevyřešíte, když budete sedět na místě a jen si stěžovat, že věci nejdou podle plánu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud se vám něco nelíbí, zkrátka to řekněte na rovinu. Ne kvůli ostatním, ale kvůli sobě. Nevyřčené věty, které v sobě dlouho držíte, mohou být z hlediska psychosomatiky velký problém. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

To, co se vás netýká, nechte na partenrovi. Chcete mít pod kontrolou úplně vše a zbytečně si jen přiděláváte problémy. Nehádejte se, nediskutujte ani nevymýšlejte domněnky. Co takhle si užít neděli úplně obyčejně, u oblíbeného filmu? V galerii najdete, na co se zaměřit.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Buďte otevření novým možnostem, které vám život nabízí. Klidně to konzultujte s partnerem, který bude mít skvělý nadhled a poskytne vám pohled, který by vás samotné nenapadl. Oporu najdete také v blízkém příteli. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Musíte tomu udělat přítrž, takhle už to dál nejde. Zkuste se zamyslet, jak byste se zachovali ve chvíli, kdyby vás nic netížilo. Ani finance, ani povinnosti. Rozhodli byste se stejně, jako to děláte teď? V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Každý den není posvícení, smiřte se s tím, že ani vaše nálada dnes nebude nic moc. Dovolte si, aby vám chvíli nebylo dobře. Zjistíte, že neskrývat své pocity je někdy osvobozující. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dejte dnes přednost rodině a nemyslete na práci. Pokud si nedopřejete ani jediný den odpočinku, už brzy vám dojde energie a budete marně hledat nový zdroj. Vnímejte sami sebe a respektujte se. Dnešní den bude zkrátka věnován sebehodnotě. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás úžasné dobrodružství! Pokud se poddáte okamžiku, zažijete něco, co jste si vždy přáli. Jen s partnerem si dejte pozor na hádky. Zřejmě mezi sebou nemáte vyřešené finanční záležitosti. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy