Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Ryby potkají svou dávnou lásku, Berani si splní sen

žena, léto, úsměv, brýle
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Už víte, co si pro vás hvězdy připravily na neděli 5. 6. 2022? Některá znamení zvěrokruhu čekají tajemná setkání, další najdou konečně odvahu k upřímnosti. Co čeká dnes právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nesuďte druhé, pokud neznáte cestu, která je dovedla tam, kde jsou teď. Soustřeďte se na sebe a pro problémy ostatních řešení nehledejte. Doma vás dnes čeká romantický večer! V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Úplnou náhodou dneska potkáte svou dávnou lásku, která vám ještě čas od času přijde na mysl. Dejte si pozor, ať v dalších dnech nepustíte tuto vzpomínku do své současnosti až příliš. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Sny jsou od toho, aby se plnily. Neporovnávejte svůj život s jinými, nebo se vám bude zdát vždy, že prohráváte. Vždy se najde něco, v čem se ostatní mají lépe. Váš cíl je jít tou nejlepší vlastní cestou. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Některé dny jsou lehčí než jiné a další právě naopak. Dnes budete řešit věci, kterým jste se dlouho vyhýbali a považovali je za nepodstatné. Posunou vás ale v otázce bydlení. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ujištění o lásce vašeho protějšku se vám zdají nedostatečná. Možná ale mluvíte úplně jiným jazykem lásky než váš partner. Zkuste spolu otevřeně komunikovat o tom, co vás trápí. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

S partnerem konečně urovnáte dlouhodobé spory, které u vás doma dělaly dusno. Žádnému z členů domácnosti už v tom, co jste si doma vytvořili, dávno není dobře. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Je čas na osobní rozvoj, pořiďte si knihu, po které už dlouho toužíte. Teplé počasí si přímo říká o pár chvil pro sebe. Pokud budete pečovat o vaši duši, všechny oblasti vašeho života se dají postupně do pořádku. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Upřímnost se u vás poslední dobou příliš nenosí. Měli byste si uvědomit, čeho se bojíte. Ti praví lidé kolem vás nebudou pálit mosty jen proto, že jim řeknete pravdu do očí. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes rozluštíte velké tajemství! Může to pomoci vašemu blízkému příteli, který si už dávno myslel, že je to beznadějné. Navede vás to k vašemu skrytému talentu. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nic není tak, jak se zdá! V partnerském vztahu vás čeká velké usmíření, které zavdá půdu pro velká rozhodnutí. Půjde o rozšíření rodiny, případně svatbu. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nebojte se být odvážní a vydat se tím směrem, kterým byste se dříve neodvážili. Načerpejte sílu na další týden, který vás čeká. V partnerovi najdete dostatečnou oporu, kterou potřebujete. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkuste si místo dalších věcí dnes vyčlenit peníze na zážitky. To, co si uchováte v paměti, vám nikdo nevezme. Rodina potřebuje impulz, aby znovu fungovala jako dobrý tým. V galerii najdete váš tip.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy