Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Rakům se bude dařit, Střelce čeká konflikt

Horoskop na dnešní den neděli 8. srpna: Rakům se bude dařit po finanční stránce, Střelce čeká konflikt ve vztahu
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

S koncem týdne tu máme tradiční nedělní horoskop! Spolu s dnešním novoluním nás čeká skutečně zajímavý den. Podívejte se, koho dnes čeká nová energie do života a kdo si bude stále jen stěžovat. Už víte, co čeká v neděli 8. 8. 2021 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Váš život by si zasloužil jiný přístup. Neustále si stěžujete a jakákoli překážka je pro vás důvodem k zastavení. Zkuste přistoupit k věcem s lehkostí. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Udělejte si to zkrátka hezké! Doma si prostředí zvelebte, kupte si vonnou svíčku, pro sebe něco hezkého. Uvidíte, jak takové maličkosti zlepšují den. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dáváte mnoho energie do věcí, které vám nepřinášejí žádný zisk. To je v pořádku, pokud jsou prospěšné pro vaši duševní hygienu. Toto je však jen mrhání časem. Dnešní tip najdete v galerii.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Udělejte si krásnou neděli a vyrazte s rodinou na zmrzlinu. Dlouhá procházka vám vlije energii do žil. Příští týden se vám budou nabrané síly opravdu hodit! V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Začátky jsou vždy těžké, ale to vás přece nemůže odradit! Pořádně se do toho pusťte a přestaňte závidět ostatním. Tahle cesta nikam nevede. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dnes se vám bude opravdu dařit po finanční stránce. Zřejmě jste ve fázi, že si umíte rychle naspořit na věci, které jsou pro vás důležité. Dříve vám to tak dobře nešlo. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy přichystaly.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaše nová známost vám přináší opravdovou radost. Jste spokojeni a okolí to na vás opravdu vidí. Užívejte si tento čas a nenechte si ho ničím zkazit! V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nezapomínejte na své vzdělání a neustále na něm pracujte. Pomůže vám k tomu dnes dobrá kniha či zajímavý podcast. Nebojte se i diskutovat s ostatními. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes je skvělá příležitost zahrát si s rodinou oblíbenou deskovku! Využijte neděli a společně strávený čas k tomu, abyste se zase o trochu více sblížili. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

V neděli vás mohou zastihnout pracovní záležitosti, které budete muset ještě ten den vyřešit. Nenechte si tím zkazit celý den a klidně vyrazte na půldenní výlet. V galerii najdete nedělní tip.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes vás bude opravdu rozčilovat, jak má váš partner ke všemu negativní připomínky. Vypadá to, že mu dáte pořádně najevo, že to k ničemu nevede. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vyrazte dnes do malé hospůdky, kde si dáte dobrý oběd. Jen taková maličkost, ale jakou vám to dnes udělá radost! Užijte si obyčejný klidný pohodový den. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy