Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Raci podpoří lidi ve svém okolí, Štíři budou podléhat tlaku

denní horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Ve chvíli, kdy se odvážíte ke změně, dostanete ji téměř na zlatém podnose. Musíte uvěřit a jít. Nezbývá vám než opustit svou komfortní zónu a začít jinak. Co vám k tomu řeknou hvězdy v neděli 18. 12. 2022?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V neděli se vám bude snažit někdo až příliš radit, což vás může rozčílit. Máte rádi svůj klid, navíc si na chybu raději přijdete sami, než aby vás na ni někdo upozornil. Zachovejte si ale takt. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Překažené plány vám nadělají více vrásek než obvykle. Zkrátka dnes nebudete ochotni se smířit s tím, že vám zase něco nevychází. Netrapte se dlouho a vymyslete si plán náhradní. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Máte pocit, že vám doma nikdo nerozumí a vše kolem vás je zkrátka špatně. Pokud se ale budete utápět ve vlastním zoufalství ještě chvíli, bude pro vás stále těžší postavit se znovu na vlastní nohy. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud v sobě budujete nenávist a stále jen přemýšlíte, proč to druzí mají snazší než vy, brzy vás to úplně pohltí. Raději zkuste ke konci roku rituál odpuštění a zavřete dveře za křivdami. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V pohodě vás udrží pár chvil o samotě. Postačí horká vana, sklenka něčeho dobrého nebo oblíbená kniha. Právě v tom, co vám dělá radost, najdete znovu svou sílu. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Podporujte lidi kolem sebe, vrátí se vám to. Už brzy byste měli získat báječnou příležitost a nalézt dům svých snů. To přispěje k vaší celkové pohodě. Pozor si dejte na rodinná tajemství. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud ve své hlavě schováváte plán, který ve vašem srdci volá po uskutečnění, můžete mít strach a občas pochybovat, zda to opravdu dokážete. Když to ale nezkusíte, jak můžete klopit hlavu už teď? V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Budete vystaveni situaci, která rozhodne, jak jistí jste si teď v názorech, které zastáváte. Překvapí vás ale, že ten, kdo do vás bude celý den šít, bude právě váš partner. Jaký je asi jeho záměr? Mrkněte do galerie!



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Buďte hraví, blázniví a tužte po dobrodružství. Jedině tak si do života můžete přitáhnout, co vám momentálně chybí. V neděli získáte velmi zajímavý kontakt, který by vám měl pomoci. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tlak, který na sebe vyvíjíte, může být dříve či později neúnosný. Zkuste se o celé věci poradit s přítelem, který má již podobnou zkušenost a dokáže vám být nápomocný. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Víte, jak se to říká? Dali jste se na vojnu, tak bojujte. Nevzdávejte to těsně před branami úspěchu. Ukažte všem těm pochybovačům, jak moc se ve vás mýlili. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

To, z čeho jste teď tolik nervózní, dopadne nad vaše očekávání. Konečně získáte energii, abyste dokončili vše, co jste započali. Přichází doba hojnosti a vy budete na vrcholu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy