Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Lvi se konečně rozhodnou, Kozorohy čeká štěstí v lásce

žena, portrét
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co vás čeká v neděli 20. 3. 2022? Máme tady nejen jarní rovnodennost, ale i poslední den vlády emotivních Ryb. Hned v pondělí vstupuje Slunce do tvrdohlavého Berana, který přináší naději, vůli i nové lásky. Spolu s ním začíná také nový astrologický rok, který má obrovskou moc. Máme se na co těšit! 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V neděli se vzbudíte se skvělou náladou, která se vás bude držet po zbytek dne. Možná vše vypadalo v posledních dnech černě, teď se ale opět ukazuje, že pročištění bylo potřeba. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Navštivte své příbuzné, uděláte jim radost! Upečte něco dobrého a vydejte se na návštěvu k těm, které jste dlouho neviděli. Užijete si příjemný den s rodinou, na který jste si dlouho neudělali čas. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Obraťte svou pozornost k vašemu partnerskému vztahu. Zřejmě jste zametli pod koberec problém, který by mohl právě dnes znovu vřít. Postavte se mu čelem. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

I ve volný den vás pravděpodobně zastihnou pracovní starosti. Berte to, co se kolem vás teď děje, trochu s nadhledem. Pomůže vám to zachovat si zdravý rozum. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pečlivě si po sobě kontrolujte, co dnes budete posílat psanou formou. Lehce byste se mohli splést a nasekat paseku tam, kde o to opravdu nestojíte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nenechte si od druhých namluvit jejich osobní zkušenost, počkejte si na tu vaši. Žijte život s lehkostí a vesmír se vám odmění nepředstavitelnou hojností. V galerii najdete váš dnešní tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Uvědomte si, co v životě chcete, a za tím si běžte. Neváhejte se rozhodnout pro tu oblast, ve které jste ještě nedávno váhali. Čeká vás velký úspěch, nezdržujte se pochybami. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Udělejte si práci dopředu, ať máte "fóra" na zítřek, jak se říká. S nástupem nového pracovního týdne budete mít co dělat, abyste zvládli vše, co vás čeká. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Procházka s rodinou nebo hodinka v lese s příjemnou hudbou v uších může být pro vás dnes balzámem na duši. Potřebujete jen nalézt znovu svůj střed, to je, oč tu běží. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zeptejte se ve svém okolí, kdo by vám mohl pomoci s věcí, kterou dlouho řešíte. Nemusíte být na vše sami. Čeká vás toho daleko víc, než si myslíte. V galerii najdete, čeho se dnes opravdu vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

S partnerem stále nenacházíte balanc v rodinných financích, podle toho to také u vás vypadá. Sedněte si a v klidu si promluvte, uvidíte, že najdete společné řešení. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V lásce vám dnes hvězdy přejí! Nebojte se, jak to celé dopadne, protože to bude zkrátka báječné. Vše, co vás čeká, je jeden velký obláček, na kterém poplujete skutečně dlouho. V galerii najdete, na co se můžete ještě těšit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy