Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 7. 4. 2024: Ryby vlezou do pasti, Blíženci řeší problém

Ilustrační foto
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 7. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den je vhodný na to, abyste si se svou drahou polovičkou v klidu popovídali o věcech, které vás již delší dobu trápí. Neustálým odkládáním tohoto rozhovoru nic nevyřešíte, ba právě naopak.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ohlídejte si svou dobrosrdečnou povahu, někdo si na vás nachystal past. Obezřetně jednejte ve finančních záležitostech, nechejte si raději poradit od někoho, kdo se v dané problematice lépe vyzná.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento den využijte k návštěvám blízkých přátel nebo příbuzných. Při pracovních činnostech v domácnosti se vám bude dařit. Budete kreativní a velmi zruční, vše vám půjde snadno od ruky.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Buďte k ostatním vstřícnější. Pokud máte s někým spory, je vhodný čas pokusit se je urovnat. Úspěchy čekejte ve finančních věcech. Při nákupech budete mít šťastnou ruku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jestli máte pocit, že vám někdo z blízkých něco tají, tak byste se dotyčného měli na rovinu zeptat, o co tady vlastně jde. Na každý problém existuje řešení, pokuste se ho nalézt ke spokojenosti celé rodiny.

Doporučené video: Tři znamení, která nikdy nepřestanou mluvit


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Máte tendenci chovat se impulzivně. Nevztekejte se, když nepůjde všechno podle vašich představ. Nemusíte dělat zbytečný humbuk, vlídností a trpělivostí toho dosáhnete mnohem víc.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop přeje sportovním aktivitám. Zkuste něco, co jste dlouho nedělali. Pročistěte si hlavu procházkou do přírody - dobijete baterky a budete se cítit přímo jako znovuzrození.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás nabádá, abyste zapomněli na pracovní aktivity, věnujte se radši svým blízkým a relaxaci. Pozor si dávejte při komunikaci s příbuznými, buďte diplomatičtější, jinak se úplně zbytečně rozhádáte.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste se více šetřit. Nemůžete si přece myslet, že si se vším poradíte úplně sami. Zdraví máte jen jedno, tak přerozdělte některé povinnosti mezi ostatní a vyrazte za relaxací a svými blízkými.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento den dostanete příležitost, kterou byste měli využít. Podaří se vám vyřešit věci ohledně financí. Večer nezůstávejte doma a vyrazte se bavit do společnosti. Potkáte někoho zajímavého.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Připravte se na nečekané problémy, které díky vaší duchapřítomnosti naštěstí dopadnou dobře. Buďte ostražitější a vezměte si z toho ponaučení do budoucna. Příště už mít takovou kliku nemusíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop prozrazuje, že budete naprosto nepřekonatelní v komunikaci s ostatními lidmi. Podaří se vám přesvědčit kohokoliv, k čemu jen budete potřebovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy