Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 26. 3. 2023: Býky čekají hádky, Raci budou centrem pozornosti

partneři, hádka, pár, láska
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 26. 3. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokuste se napravit některé pošramocené vztahy. Snažte se vyhnout konfliktnímu jednání a nebuďte zbytečně přecitlivělí. Kupte si něco hezkého do bytu a pamatujte s malým dárkem na své blízké.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Věnujte se více rodině. Proberte všechno důležité. Vyříkejte si drobná nedorozumění, komunikace bude velice důležitá. Máte šanci, že potřebné věci vyřešíte v klidu. Tak ji nepromarněte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop říká, ať překvapíte svoje blízké přátele nějakou kulinářskou specialitou. Atmosféra bude příjemná, tak si večer zajděte společně někam za kulturou. Co třeba navštívit koncert nebo kino?

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Před vámi není zrovna poklidný den. V partnerském životě to vypadá na neshody a jedno nedorozumění za druhým. Celé to vyvrcholí prudkou hádkou. Držte se svého názoru a stůjte za svým slovem.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den bude vhodný na to, abyste si se svou drahou polovičkou v klidu popovídali o věcech, které vás již delší dobu trápí. Neustálým odkládáním tohoto rozhovoru nic nevyřešíte, ba právě naopak.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že jistá záležitost zapříčiní, že se stanete centrem pozornosti svých přátel. Budete asi muset hodně věcí vysvětlovat, ale všichni to s potutelným úsměvem přijmou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Můžete se těšit na milé překvapení od své drahé polovičky. Nezapomeňte se jí také odvděčit, vždyť moc dobře víte, po čem už dlouho touží. Večer vyrazte za zábavou do společnosti.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás nabádá, ať to nepřeháníte s neustálou péčí o své nejbližší. Je sice chvályhodné, že se o ostatní chcete hezky postarat, ale dávejte si pozor na přehnaný zásah do jejich soukromí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Připravte se na to, že nepůjde všechno podle vašich plánů. Mohlo by vám pomoci, kdybyste byli více průbojnější, abyste se vůbec pohnuli z místa a situace, ve které nejste delší dobu spokojení.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Snažte se nebýt kritičtí jen k ostatním, ale také k sobě. Když budete něco druhým vytýkat, tak jim to sdělujte ohleduplně. S agresivitou byste moc nepochodili, dokonce byste mohli ohrozit cenné přátelství.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Před vámi je úspěšný den. Veškeré činnosti zvládnete výborně a dočkáte se i uznání od vašich blízkých. Využijte toho k prosazení svých plánů, je příznivé období na oznámení důležitých věcí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop přeje novým plánům a nápadům. Toužíte po nezávislosti a nikdo vám nesmí do ničeho mluvit. Buďte co nejvíce originální a najděte si chvilku pro sebe, abyste si uvědomili, co v životě chcete.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy