Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 26. 11. 2023: Rybám bude chtít někdo uškodit, Blíženci by si měli dopřát odpočinek

Pro fungování mozku je nezbytný i odpočinek, spánek a relaxace.
Zdroj: Pixabay.com
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 26. 11. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vám radí, abyste si dali pozor na přehnanou důvěřivost. Poslední dobou jste tvrdě pracovali a zasloužíte si úspěch, proto se nenechte nikým ohrozit. Doma už se věnujte relaxaci.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hlídejte si své soukromí a nápady. Je tu někdo by vám mohl zkřížit všechny vaše plány, tak buďte ve střehu. Vaši nejbližší se za vás postaví, stačí jen vědět, komu můžete plně důvěřovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažte se být o něco pružnější ve svém konání. Neslibujte druhým lidem to, co pak nedokážete splnit. O některých věcech mluvíte už delší dobu, ale stále se nemůžete dokopat k jejich splnění.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop prozrazuje, že nálada u mnohých lidí bude proměnlivá. Všímejte si především svých věcí a snažte se dokončit rozdělanou práci. Na místě je také ostražitost před těmi, co vám nepřejí úspěchy.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás nabádají, že i když se blíží zasloužený odpočinek, neměli byste polevovat v plnění povinností, pak se můžete věnovat zábavě. Nepodceňujte sílu detailů, veškerá snaha na nich může ztroskotat.

Doporučené video: Tři znamení, která milují, když venku řádí živly


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Připravte se na poněkud nervóznější atmosféru. Pozor si dejte na přehnané reakce lidí v okolí. Nebude úplně jednoduché, abyste zůstali za každé situace v klidu a trpěliví, tak se o to alespoň snažte.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že veškeré povinnosti zvládnete skvěle a dočkáte se i uznání od někoho, na kom vám záleží. Pak snad už konečně zvolníte a zaměříte na osobní život, koníčky a zábavu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neupínejte se k tomu, že všechno musí být úplně dokonalé. Nenuťte druhé lidi, aby dělali věci, které jim jsou proti srsti. Nejenže je odfláknou, aby to měli hlavně z krku, ale otočilo by se to ještě proti vám.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, abyste se naučili striktně odmítat nabídky, které pro vás nejsou až tolik výhodné, ba spíše naopak. Tím, jak chcete pomoci lidem okolo, si můžete jen přidělat zbytečné problémy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Buďte opatrnější, neměli byste si pouštět každého tak rychle do života, i když je vám na první pohled sympatický, aby vás pak nečekalo zklamání. Týká se to především osob opačného pohlaví.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy prozrazují, že se vám bude dařit v kreativních činnostech. Jestliže chcete něčeho dosáhnout, tak nepolevujte. Nyní musíte zabrat, máte šanci dotáhnout věci do úspěšného konce.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Počítejte s komplikacemi při řešení finančních záležitostí. Naštěstí nepůjde o nic natolik závažného, abyste to nezvládli. Zachováte-li chladnou hlavu, vybruslíte z dané situace bez větších potíží.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy