Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 23. 4. 2023: Vodnáře a Berany čeká domácí dusno

Denní horoskop na neděli 23. 4. 2023: Vodnáře a Berany čeká domácí dusno
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 23. 4. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se na to, že doma zavládne napjatá atmosféra. Budete stát před rozhodnutím, jak se zachovat. Poslechněte svou intuici a nenechte se ovlivňovat svým okolím.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Překontrolujte všechno, co budete dělat, ať nezanedbáte nějaké maličkosti, což by vám zkomplikovalo mnoho nadcházejících dnů. Nepouštějte se do riskantních věcí, nedopadlo by to dobře.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Očekávejte názorové neshody s osobou, která je vám blízká. Nepřilévejte olej do ohně a snažte se konflikt ukončit. Pokud se neudobříte hned, ztrpčí vám tato událost mnoho následujících dnů.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Myslete více na sebe a na relaxaci. Nesnažte se spasit celý svět. Nemějte obavy přiznat chybu a požádat o pomoc, když si nebudete vědět sami s něčím rady. Kamarádi vám rádi pomohou.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste veškeré činnosti, které jste si naplánovali, dořešili. I když budete mít pocit, že vám docházejí síly, dotáhněte věci do konce, ať vás v dalších dnech nepronásledují.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nemá cenu se udřít k smrti, ať děláte cokoliv, myslete i na odpočinek. Dodělejte jen to nejnutnější a zkuste relaxovat. Večer se běžte pobavit s přáteli, ale nepřehánějte to s pitím alkoholu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, ať se nevyhýbáte příležitostem, které na vás čekají. Všechny povinnosti vyřešíte v klidu. Žádné konflikty a rozepře nehrozí, do pohybu se naopak dají věci, na které čekáte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vám radí, ať vezmete zodpovědnost do svých rukou. Nemějte obavy rozhodnout v situaci, kdy to bude nezbytné. Nespoléhejte se na to, že se toho za vás ujme někdo jiný.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy vám radí, abyste zapracovali na zlepšení vztahů s těmi lidmi, se kterými máte již déle rozepře. Zamyslete se, zdali je vaše kritika oprávněná a jak můžete komunikaci s ostatními vylepšit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Mějte dobře na paměti, že každá akce vyvolává reakci. Snažte se vyhýbat nedorozuměním a konfliktům. Když se budete k ostatním lidem chovat mile a přátelsky, oplatí vám to stejnou mincí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Měli byste popřemýšlet o lidech, kteří vám v minulosti pomohli a dostali vás z problémů. Nyní nastal příhodný čas, abyste zjistili, jestli oni nepotřebují s něčím pomoci a vy jejich starosti nepřehlížíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Všimli jste si, že máte tendenci dělat věci jen napůl? Aby se prostě neřeklo. To není rozumné řešení. Měli byste se překonat, ať můžete žít s pocitem kvalitně udělané a dokončené práce.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy