Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 22. 10. 2023: Berani propadají panice, Lvy čeká neklidný den

Denní horoskop na neděli 22. 10. 2023: Berani propadají panice, Lvy čeká neklidný den
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 22. 10. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte tendenci věnovat se povinnostem víc, než je to nezbytné. K tomu zkoumáte každičký detail, ale uniká vám celkový pohled na danou věc. Zvolněte tempo a myslete i na jiné věci než jen na povinnosti.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestli se vám zdá, že se někomu zalíbila vaše pozice, tak se na to jen nečinně nekoukejte, ale rychle začněte konat. Zejména pokud se ten dotyčný člověk dopouští podrazů a šíří o vás nehorázné lži.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vám radí, abyste nepropadali panice, když se vám něco nepodaří. Upřímně se omluvte, nasaďte milý úsměv a jistě vám bude všechno odpuštěno. Napříště už si budete dávat větší pozor.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že se nemusíte ani do ničeho nutit a máte chuť vrhnout se vyzkoušet nové aktivity. Nenechejte se ničím rozptylovat, vypadá to, že se dočkáte pochvalného ohodnocení.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili o empatii. Naslouchejte lidem a pomáhejte těm, co to potřebují. Zapojujte se do zajímavých diskuzí a buďte vstřícnější k odlišným názorům ostatních.

Doporučené video: Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nedovolte nikomu, aby vám říkal, že něco neumíte, neboť to rozhodně není pravda. Udělejte maximum pro to, ať to můžete dokázat. Jednou provždy tak všem těmto pochybovačům zavřete ústa.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká neklidný den. Je sice hezké, že máte v hlavě spoustu plánů, ale potíž spočívá v tom, že je nedotahujete do konce. Nemáte dělat tolik věcí najednou, zato jednu a pořádně.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Čeká vás hromada povinností. Všechno si pořádně rozvrhněte, ať se vyhnete zbytečným zmatkům. Když budete mít pocit, že už to snad nezvládáte, klidně si oddychněte a naberte sílu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, abyste se tolik nestresovali. Nevytvářejte si sami překážky svými neustálými obavami. Pokud vyrážíte na cesty, potřebujete být v naprostém klidu a soustředění, myslete tedy na to.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Měli byste se připravit na to, že někteří lidé budou intrikovat. Nesnažte se jim to oplácet totožným způsobem, to by se vám zle vymstilo. Buďte obezřetnější v komunikaci a nejednejte impulzivně.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Můžete očekávat úspěšný den, kdy budete moci naplnit mnohá svá předsevzetí. Nepochybujte o svých schopnostech, začnete-li si více věřit, všechno nakonec dopadne nad vaše současná očekávání.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás varuje před přehnanou důvěřivostí. Někdo se snaží zneužít vaší dobrotivosti a čekalo by vás pak plno problémů. Pozor si dejte na nepřítele, který se tváří jako váš kamarád.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy