Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Vodnáře čeká důležité setkání, Kozorohy zastihnou těžkosti

láska, partneři, západ Slunce
Zdroj: Unsplash.com
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Přinášíme vám horoskop na čtvrtek 10. 6. 2021. Hvězdy se bouří pod tlakem novoluní a zároveň zatmění Slunce. Očekávejte tak neklidné spaní i partnerské konflikty. A nezapomeňte, že během novoluní se nedoporučuje žádný lékařský zákrok!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve čtvrtek vás čeká důležité setkání. Dozvíte se na něm, že vše je tak, jak být má a vše vyšlo podle vašich nejlepších představ. Najdete uklidnění. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Energie novoluní ve vás vzbudí rozporuplné pocity o vaší životní cestě. Očekáváte novinky, které k vám stále nepřicházejí. Vaše úsilí se však brzy zúročí. V galerii najdete dnešní tip.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Najděte v sobě ztracenou energii, budete ji potřebovat! Čerpejte z dnešního novoluní i částečného zatmění. Zaměřte se na pozitivno. V galerii najdete, na co se můžete dnes těšit.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pracovní povinnosti vás dnes úplně zavalí, nestíháte. Zkuste se zaměřit na to, abyste vše ve svém životě dělali s lehkostí, která je vám vlastní. V galerii najdete, co vám dnes opravdu pomůže.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Buďte dnes požitkáři! Užijte si dnešek na maximum, bude to fantastický den. V partnerském vztahu si dejte pozor na konflikt a vyvarujte se vašeho klasického trucování. V galerii najdete váš čtvrteční tip.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci, ať vás dnes ani nenapadne psát svým bývalým partnerům! Občas zapomenete ocenit, co je pro vás v životě důležité, a děláte takové hlouposti. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dnes budete uvažovat o detoxu. Nadcházející léto vám dělá starosti a přemýšlíte, jakým rychlým způsobem získáte postavu do plavek. Pozor na jojo efekt! V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Váš partner dnes bude jako čertík z krabičky. Cokoli řeknete, to bude zdrojem hádky. Nemá cenu se o cokoli snažit. Ráno moudřejší večera. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pro šéfa dnes nebude nic, co uděláte, dostatečně dobré. Bude vás to přivádět k šílenství. Pocit neschopnosti však nechte v práci a neberte si ho domů. V galerii najdete váš tip.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nezadaným Štírům dnes hvězdy opravdu přejí. Dostanete jedinečnou příležitost vyrazit si s někým, po kom už dlouho koukáte. Směle do toho! V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, dnes vás čeká mimořádná zpráva! Těšte se, dnešek bude stát za to. Vaše obavy se uklidní a otevřou se před vámi úplně nové možnosti. V galerii najdete, na co dalšího se můžete těšit.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud máte v posledních dnech těžké období, zatněte zuby. Vyjdete z něj jako úplně jiný člověk. Nakonec vše dopadne dobře. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy přichystaly.


Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy