Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Ryby ukážou šéfovi, že jsou odborníci, Berani zachrání svůj vztah

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Už zítra nás čeká úplněk ve Vodnáři! Proto budete mít ve čtvrtek touhu řešit vše, co zůstává ve vzduchu otevřené, a zároveň své emoce těžce budeme držet pod kontrolou. Vodnářská luna, jak má být. Co čeká ve čtvrtek 11. 8. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Plňte si své sny, není nic, co vaši duši pohladí lépe. Na co jiného byste tolik dřeli? Ještě ke konci léta si udělejte čas na chvíle se svými blízkými. Naskytne se vám velká příležitost, jak levně vycestovat. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V práci si dejte pozor na termíny, ať vám neuteče něco důležitého. Budete mít příležitost, jak svému šéfovi ukázat, že děláte práci, ve které jste skutečný odborník. Pozor na hádky doma. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Smějte se. To vám teď v životě opravdu chybí. Protože vztah, ve kterém se už nemáte společně čemu zasmát, je jen prázdným místem, kde trávíte čas. I partner chce celou situaci ještě zachránit. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se dnes trochu zariskovat, právě to bude vaše cesta k úspěchu. Pokud budete naslouchat intuici, nemůžete se ve svých záměrech mýlit. Partner vám v těchto chvílích bude velkou oporou, to přesně potřebujete. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Máte dnes šanci potkat novou lásku! Někoho, o němž už dlouho přemýšlíte, ještě jste ale nenašli odvahu, jak ho oslovit. Nechte se vést svým srdcem a navštivte místa, na kterých jste ještě nikdy předtím nebyli. Právě tam se skrývá štěstí. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nelžete svým přátelům, ale zamyslete se, proč jste měli myšlenku, že byste to udělat měli. Nemáte mezi sebou dostatečnou důvěru? Stále si dáváte pozor na pusu, něco tajíte? Přijít na důvod je jediná cesta k tomu, jak najít řešení celé situace. V galerii najdete, co vás potěší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nestrkejte dnes nos do věcí, do kterých vám prostě nic není. Starejte se o svůj píseček a nechte lidi kolem vás, ať si svoje problémy řeší sami. Nejen že se vám uleví, ale také budete mít konečně čas na to, co vám v životě dělá radost. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dnes se budete potýkat s rozporuplnými pocity. Na jednu stranu byste si přáli vše vyřešit hned teď, na druhou moc dobře víte, že tudy cesta nevede a to správné řešení prostě ještě nemáte. Proč tolik spěcháte, proč sami sobě nedáte trochu času? V galerii najdete, co vám pomůže.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud dnes vstanete levou, potáhne se to s vámi zbytek dne. Naučte se v každé nesnázi vidět poučení a nikoliv konec světa. Bude se vám tak žít nejen mnohem lépe, zároveň se také naučíte v životě rozvíjet a nelpět na starém. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Spolehněte se na své přátele, budou vám dobrou oporou! Dnes u nich najdete odpověď na to, co jste dlouho nemohli vyřešit. V lásce se vám dnes bude také dařit. Neváhejte se pustit i do těch věcí, kterých jste se dříve tak trochu báli. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Překvapte svého partnera malým dárkem. Ačkoliv to obvykle není váš způsob chování, který by byl pro vás přirozený, váš protějšek čeká na to, až se konečně něco změní a on se do vás bude moci zamilovat zas a znovu... V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nebalte dnes nikoho, kdo je zadaný! Krutě by se vám to vymstilo, což by vaší náladě rozhodně nepřidalo. Raději se dnes soustřeďte na práci, tam máte hodně co dohánět. Vždyť vy nakonec víte sami. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy