Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Panny pohřbí svou naivitu, Kozorozi budou mistry flirtu

láska, žena, muž, léto, pár
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Co si pro vás hvězdy připravily na čtvrtek 2. 6. 2022? Hlavním tématem dneška bude komunikace a hledání rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Ačkoliv si někteří myslí, že tento střet mají již vyřešený, dnešek by jim mohl ukázat, že to není zdaleka pravda. Co čeká právě vás? 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebojte se otevřít světu a bořit jeho předsudky. Každý, kdo se nebojí postavit sám za sebe, má velkou naději ke změně. Uvažujte o tom, kdo je vám na světě nejmilejší a zároveň je vaší inspirací. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V očích svého milovaného protějšku najdete přesně ty odpovědi, které hledáte. Směřujete vzhůru jako raketa a ani netušíte, kolik toho máte v sobě a jak moc úspěšní budete! Věřte si. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Budete překvapení, jak věci kolem vás dopadly. Předpokládali jste opět nějaké nesnáze a podrazy ze strany okolí, ale bude to jako čisté dobro, které vás konečně vede ven z temnoty. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Mějte své sny stále na očích. Jedině tak se budete držet potřebných kroků a nevzdáte to chvíli před úspěchem. Člověk vždy dostane to, co mu hvězdy vepsaly do osudu. Dejte věcem prostor, ať se dějí. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dejte si dnes pozor na prokrastinaci, která vás bude neskutečně zdržovat. Mohlo by to také dopadnout tak, že večer budete mít před sebou všechny pracovní povinnosti a sedět u toho budete do noci. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dnes vás čeká střet s realitou, zjistíte, že je celá věc úplně o něčem jiném. V práci toužíte po úspěchu, který nepřichází, což vás může frustrovat. Chce to nový harmonogram, to vám pomůže. V galerii najdete, na co se můžete těšit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Je čas na rekonstrukci! Nebojte se do toho pustit a změnit své prostředí od podlahy. Pomůže vám vytřídit přebytečné harampádí a znovu se pořádně nadechnout. Dejte si ale pozor na šílené utrácení za věci nové. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nebuďte naivní a konečně se na celou věc podívejte s otevřenou myslí. Pomůže vám posezení s přáteli či rodinou, které vás alespoň na chvíli přivede na jiné myšlenky. Možná právě mezi blízkými najdete odpověď. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dejte si pozor, ať vaše špatná životospráva nemá za následek to, že půjdete před půlnocí vybílit ledničku a spíž se sladkostmi. Časem by vám tělo dalo najevo, že nemá z čeho přijímat živiny. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Doma bude každý řešit něco jiného, což může zapříčinit dusnou atmosféru. Zkuste naslouchat tomu, co druhé trápí, buďte otevření k řešení druhých. Brzy konflikt zažehnáte, když na něj půjdete s laskavou myslí. V galerii najdete váš tip.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vypadá to, že se vás partner snaží natlačit do pozice, ve které zkrátka nechcete být. Postavte se sami za sebe a partnerovi rozumně vysvětlete, že tohle nikam nevede. Není hned důvod se rozcházet. V galerii najdete, co dalšího si pro vás dnes hvězdy připravily.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes si budete užívat flirtování a romantiku. A to zadaní i nezadaní. Pracovní úspěchy v práci vás naladí, abyste si konečně udělali na svého partnera čas. Neřešte dnes nic, co není bezpodmínečně nutné. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy