Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Berani budou flirtovat, Vodnářům se konečně uleví

Připravte se na slzy a silné emoce.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Ke konci měsíce nás čeká mnoho splněných přání! Pozitivní energie bude ve čtvrtek 29. 4. 2021 všude kolem, čerpejte z ní. Podívejte se s námi, co si hvězdy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu připravily a co vás nemine.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se ve čtvrtek na emociální průtrž! Vše, co jste v sobě tak dlouho nosili, se konečně uvolní a vy si dovolíte žít život přesně podle vašich představ. Je před vámi ještě spousta práce, ale máte opravdu dobře našlápnuto. V galerii najdete dnešní tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Čtvrtek pro vás bude skvělým dnem! Těšte se na pohodový čas se svou rodinou, stejně jako na večerní romantiku s partnerem. Užívejte si, co vám život nabízí, a ať vás ani nenapadne, že si to nezasloužíte! V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vypadá to na žhavé čtvrteční flirtování! Ten, kdo se vám už dlouhou dobu líbí, si vás konečně všimne. A sakra, to bude vážně stát za to! Pokud něco chcete, jděte si pro to. Bez výmluv, bez výčitek. Hvězdy vám přejí jako nikdy! V galerii najdete, na co dalšího se dnes těšit.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Soustřeďte se dnes na rodinu a nedovolte nikomu, aby vám mluvil do toho, jak máte žít. Nemusíte se nikomu zpovídat, ani mu vysvětlovat své kroky. Čím méně budete ostatním dávat prostoru k diskuzi, tím méně s ní ostatní budou začínat. V galerii najdete dnešní tip.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tady to vypadá na potíže v práci! Nenechte se rozhodit a dál si stůjte za svou prací, vždyť víte, že ji děláte dobře. Pokud si však myslíte, že jste kdekoli pochybili, nebojte se požádat o radu. Je to dvousečné. Buď získáte, nebo se poučíte. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Stejně jako vše má ve vesmíru své místo, i události ve vašem životě mají svůj čas. Pokud se něco má stát, stane se to. Pokud si něco opravdu přejete, dovolte si to. Nestačí si přát, buďte přesvědčeni o tom, že není jiná možnost. Pak to dokážete. Dnešní tip máte v galerii!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezadaní Lvi budou dnes trochu osamělí, bude vás tížit, že žádný vztah nemáte. Jen kvůli tomu však nemusíte do postele pustit každého. Nepřinese vám štěstí, pokud budete mít vedle sebe kohokoli. Musíte najít tu správnou osobu! V galerii najdete, na co dalšího se můžete těšit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Udržte si svůj přístup, který máte momentálně vůči ostatním. Jste pro vaše okolí autorita a lidé k vám vzhlížejí. Inspirací jsou pro ně především vaše úspěchy a styl života. Tak se netvařte, že vám to nedělá dobře, že? V galerii najdete, co vás ke konci měsíce čeká!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věnujte se dnes svým přátelům a nabídněte jim pomocnou ruku, pokud ji budou potřebovat. Sami se vám svěří s tím, v čem potřebují průvodce. Doma vás čeká vážnější konflikt, který by mohl vyústit až v rozpad vztahu, dejte si pozor. V galerii najdete, čeho dalšího se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud si něco opravdu přejete, udělejte ve svém životě prostor změně - ať už se ta změna týká vztahu, životního stylu nebo bydlení. Hvězdy vám přejí, aby k vám přišlo, o cokoli si požádáte. Využijte toho a na tuhle energii napojte svou mysl. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud se vám v posledních týdnech dařilo ve vztahu, ani netušíte, co přijde teď. Všichni by vám mohli závidět, co jste si vybudovali a jak dobře vám to funguje. Vy víte nejlépe, že to opravdu nebylo zadarmo, ale nevadí! Jen tak dál. V galerii najdete, na co dalšího se dnes těšit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dbejte více na svou životosprávu a začněte se o sebe starat! Vaše tělo by vám mohlo dát brzy najevo, že nedostává péči, kterou si zaslouží. Přemýšlejte také o tom, kolik hodin denně spíte a jak to ovlivňuje vaše každodenní nálady. V galerii najdete, na co dalšího se můžete dnes těšit.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy