Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 7. 12. 2023: Střelce i Štíry čekají nevšední situace, Blížence ovládne dobrá nálada

Láska kvete i na horách
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 7. 12. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Snažte se s druhými lidmi více komunikovat, unikají vám důležitá fakta. Někteří vaši vzdálenější příbuzní si všímají, že se jich v poslední době straníte. Při navazování nových kontaktů pak zůstaňte ostražití.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že byste měli očekávat komplikace, které nastanou v soukromí. Nebudete se moci na nic soustředit, tak se tam už dále netrapte a běžte vyřešit to, co je nyní důležitější.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berte v potaz kritiku od druhých lidí, i když se vám jejich názory nebudou zrovna líbit. Jenže ti, kteří mají odstup, často vidí mnohem více. Vyplatí se vám, když se nad jejich připomínkami zamyslíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, že i když nechcete ostatním přidělávat starosti, bude tentokrát nejlepší, když své blízké požádáte zavčasu o pomoc. Nemusíte se vůbec stydět, vždyť vy jste tu pro ně pokaždé.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Ovládne vás humor a pohodová nálada, díky čemuž zapomenete na mnohé starosti i na nedořešené pracovní záležitosti. Pravděpodobně se dozvíte zprávy, na které jste už nějaký čas čekali.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nezaháleli. Buďte co nejvíce aktivní, energičtější přístup vám pomůže k prosazení toho, co momentálně potřebujete. Sportovní aktivity vám jedině prospějí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nemějte obavy improvizovat, buďte spontánnější. Uvidíte, že vaši blízcí to uvítají. Využijte vhodnou chvíli na získání osoby, která je vám sympatická. Nestyďte se a projevte své city naplno.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Máte tendenci chovat se tak, aby bylo za každou cenu po vašem. Uvědomte si, že se můžete mýlit. Snažte se být trpělivější, váš čas ještě přijde, musíte být pořádně připravení na změny, co nastanou.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, ať se neupínáte k tomu, že všechno okolo musí být naprosto dokonalé. Nenuťte své blízké, aby dělali věci, které jim jsou proti srsti. Jen si je tak poštvete proti sobě.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že jistá kuriózní situace zapříčiní, že se stanete centrem pozornosti svých přátel i okolí. Budete sice muset hodně věcí vysvětlovat, ale všichni to s chápajícím úsměvem přijmou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Čeká vás několik nevšedních až překvapivých situací. Nenechte si od nikoho pokazit dobrou náladu a začněte připravovat program na večer. Nachystejte pohoštění a zábavu pro blízké přátele.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nepřehánějte to s aktivním nasazením, abyste nebyli úplně vyčerpaní, máte tendenci přeceňovat svoje síly. Neměli byste však zanedbávat své blízké, vezměte je někam do společnosti, za kulturou.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy