Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 29. 6. 2023: Ryby čeká faux pas, Berany přemohou emoce

Nebojte se projevovat své emoce pláčem.
Zdroj: pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 29. 6. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop přeje vašim plánům. V klidu dokažte jak sobě, tak svému okolí, co ve vás dříme a že vaše výkony si zaslouží náležité ohodnocení. Zase to ale nepřehánějte s předváděním a riskováním.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V soukromí se nenuťte do aktivit, které vám nic neříkají, jen abyste snad zapůsobili na ostatní lidí v okolí. Ve společnosti vás čeká menší faux pas. Mějte oči na stopkách a dávejte pozor, co si berete na sebe.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vám radí, abyste si dali pozor na své emotivní výstupy. Někdo se vás bude snažit záměrně rozhodit. Pokuste se zachovat reálný pohled v každé situaci, pak všechno dopadne výborně.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Naskytne se vám zajímavá nabídka, jak přijít k penězům navíc, čemuž nedokážete odolat. Nemějte však příliš velká očekávání, abyste nebyli ve finále zklamaní. Zachovejte si spíše odstup a vyvarujte se jakéhokoliv riskování.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nelitovali svých rozhodnutí, ale ani sami sebe. Čas už stejně nevrátíte, dívejte se raději dopředu a snažte se ze svých chyb maximálně poučit, abyste je neopakovali.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nepropadejte smutku, jestli máte pocit, že někoho nebo něco ztrácíte. Radši udělejte maximum pro záchranu, pokud o to opravdu stojíte. Na lítost je času dost, pak už by mohlo být pozdě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zjistíte, že některé záležitosti, které máte už dlouhodobě naplánované, se budou muset od základu změnit. Nemějte obavu vykročit novým a neznámým směrem, odvaha se vám v tomto směru vyplatí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás varuje před pouštěním se do hádek. Nesnažte se nikoho konfrontovat, celé by se to otočilo proti vám. Hleďte si jen svých záležitostí a snažte se veškeré pracovní záležitosti splnit na sto procent.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jestli máte pocit, že zadané úkoly jsou nad vaše síly, tak byste měli otevřeně požádat někoho ve svém okolí o pomoc. Sami jste danou osobu mnohokrát podrželi, nyní nastal čas, aby vám to bez řečí oplatila.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento den přeje šťastným náhodám. Dostanete se do situace, která vás překvapí, ale zároveň i potěší. Záležitost, o niž už dlouho usilujete a pomalu jste to chtěli vzdát, se vám přiblíží doslova na dosah ruky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Podle horoskopu byste se měli naučit riskovat. A to alespoň v případech, kdy nemáte co ztratit. Odvážný počin vám otevře nové možnosti, které vás nejen potěší, ale úspěch vás pak nemine.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy prozrazují, že se vám ve vaší společenské vrstvě dostane uznání. Zato v soukromém životě se připravte na potíže. Jisté osoby, s nimiž jste ve sporu, nebudou chtít pochopit to, co jim vlastně chcete sdělit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy