Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 21. 9. 2023: Beranům hrozí hádky, Býci to budou mít náročné

Denní horoskop na čtvrtek 21. 9. 2023: Beranům hrozí hádky, Býci to budou mít náročné
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 21. 9. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Buďte co nejvíce trpěliví a disciplinovaní. Jen tak zvládnete všechny povinnosti, které na vás čekají. Snažte se být ohleduplní, ochotní a pomáhejte druhým, především pak těm slabším.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že nastává čas na sebereflexi. Zamyslete se nad svým chováním z posledních dnů. Buďte vstřícnější k ostatním, zajímejte se o jejich názory a dejte jim možnost vyjádřit se.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento den bude zřejmě náročnější. Snažte se vyhýbat konfliktům a dejte si pozor na pomlouvání druhých lidí. Věřte tomu, že všechno, co o ostatních vyřknete, se vám spolehlivě vrátí.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste se řádně koncentrovali. Čeká na vás několik náročných situací. Buďte diplomatičtí a zvažte všechna pro a proti, až se budete rozhodovat, jak se zachováte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Mějte na paměti, že pokud vám bude někdo odporovat, ustojíte to jedině s přesvědčivými argumenty. Nenechte se unést emocemi a důkladně se připravte na veškerá jednání, která vás čekají.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy nabádají, abyste neplýtvali časem ani energií na zbytečnostech. Stanovte si priority, které musíte neodkladně splnit, a hlavně to důsledně dodržujte. Neváhejte se poradit s ostatními.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás upozorňuje, abyste si dali pozor na svou nerozhodnost. Když budete dlouho váhat u nabídky, kterou obdržíte, může vám tuhle příležitost vyfouknout někdo jiný, kdo se na to už celý klepe.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Udržujte si dobrou náladu a rozdávejte ji i ostatním. Naslouchejte druhým a dejte jim také příležitost, aby se vyjádřili. Připomínky okolí berte v potaz a nechte si poradit od zkušenějších osob.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy nabádají, ať se snažíte zachovat si optimismus, i kdyby snad lidé kolem vás měli být pochybovační. Vaše nadšení dokáže ostatní povzbudit natolik, že společnými silami překonáte cokoli.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Raději se tento den držte při zemi. Neriskujte ani nečiňte ukvapená rozhodnutí. Pozor si dejte na panovačnost, hlavně se nesnažte prosazovat své názory za každou cenu, jinak si ostatní poštvete proti sobě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Neprosazujte tolik své ego. Snažte se více spolupracovat s ostatními lidmi a dejte jim možnost, aby se projevili. Při překonávání překážek buďte trpěliví, ale odhodlaní. Dokončete všechno, co jste začali.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop prozrazuje, že vám činí potíže dělání kompromisů. Chcete si tvrdě prosadit jen to, co vy sami chcete. Daří se vám sice zasáhnout zranitelné místo protistrany, ale za jakou cenu?

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy