Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 21. 3. 2024: Berani se rozčilují, Blížencům hrozí intriky

žena, stach, vztek
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 21. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se pokusili slevit z požadavků na své blízké. Přehodnoťte, jestli některé vaše nároky nejsou přehnané. Otevřeně si o tom pohovořte a zkuste najít nějaký kompromis.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop říká, ať si stanovíte pouze reálné cíle. Neslibujte věci, které nemůžete zvládnout. Ačkoliv máte skvělé přesvědčovací schopnosti, nesplněný úkol by vám bez následků neprošel.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste se přestali neustále rozčilovat. Zaměřte se hlavně na to pěkné, co vám dělá radost. Máte-li doma nějaké rozepře, otevřeně si o tom pohovořte, ať to brzy vyřešíte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že tento den nebude úplně nejklidnější. Ale nemělo by vás nic zaskočit natolik, abyste to snad neustáli. Hlídejte si peníze, neměli byste moc utrácet, nesázejte a vyhněte se rovněž alkoholu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás upozorňují, ať jste obezřetní. Hrozí intriky, manipulace a zákeřná jednání. Je možné, že chováním některých lidí budete velice zklamáni. Neoplácejte jim to však stejným způsobem.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vám doporučují, abyste více odpočívali a relaxovali. Baterky si nejlépe dobijete tak, že si zajdete na procházku, dobře vám udělá také plavání. Potřebujete-li zhubnout, začněte s dietou hned teď.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dávejte si pozor na to, aby druzí lidé nezneužívali vaší chápavosti a vstřícnosti. Když si to někdo nezaslouží, tak mu prostě už nepomáhejte. Možná nastala doba, aby se dotyčný naučil zodpovědnosti.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás upozorňuje, že i když vy si tolik libujete ve změnách, tak do nich nemůžete nutit své přátele. Pochopte, že jim nelze nic nařizovat, akorát byste jim to, z čeho jste nadšení, zcela zprotivili.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud se vám něco nepodaří, nepropadejte smutku, ale zkuste danou záležitost vyřešit jiným způsobem. Máte silnou vůli i dostatek zkušeností, abyste rychle přišli na to, jak se věci dají dělat lépe.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás varuje, abyste slepě nedůvěřovali některým lidem kolem vás. Bohužel ne každý, kdo se tak tváří, je opravdu váš přítel. Jestli si nedáte větší pozor, dočkali byste se nepříjemného zklamání.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste si uvědomili, že i vy se občas můžete zmýlit. Bude prozíravější, když přiznáte omyl, jehož jste se dopustili, než že budete dokola zatloukat, jak se situace ve skutečnosti má.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Bude se vám mimořádně dařit. Vyhýbejte se konfliktnímu jednání a buďte k druhým vstřícní. Využijte příležitost, kterou dostanete, dlouho neváhejte, aby vám ji ostatní nevyfoukli.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy