Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Denní horoskop na čtvrtek 18. 5. 2023: Blíženci budou nervózní, Střelce čeká zkouška vztahu

Důležité si je všímat chování v druhé polovině večera, kdy prvotní nervozita už nebude aktuální.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 18. 5. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den by se vám mělo dařit po všech směrech, ať již půjde o kreativní činnost, nebo rozhovor, který dlouho odkládáte. Čas přeje studiu a získávání nových dovedností. Energie máte dostatek, tak nezapomínejte ani na sport.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V tento den bude všechno probíhat hladce. Nemusíte se zatěžovat myšlenkami o práci. Všechno poběží v zajetých kolejích přesně podle plánu. Nemusíte si tedy sami vytvářet problémy, které neexistují.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy říkají, že byste měli naslouchat radám druhých lidí. Rozhodně se neurážejte, i když všechno, co uslyšíte, nebude zrovna lichotivé. Nebojte se diskutovat a oponovat, ale s taktem.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste dali šanci lidem, kteří vám nedávno vstoupili do života. Možná jste se nechali ovlivnit předsudky ostatních, nyní dostanete příležitost, jak to celé můžete napravit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy říkají, ať nepropadáte nervozitě, když vás někdo bude kritizovat. Mějte větší nadhled, nikdo přece nemůže znát a vědět úplně všechno. Zapomeňte na to a snažte se tím nezatěžovat ostatní.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jestli trpíte nedostatkem sebedůvěry, raději se nepouštějte do nových aktivit, ať nezazmatkujete a všechno ještě nepokazíte. Nechte tomu zatím volný průběh, nemá cenu se stresovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop radí, že byste měli být ctižádostivější, abyste se konečně prosadili v oblastech, kde pak zbytečně vynikají jiní. Zbytečné obavy vám nedovolují pohnout se kupředu a brzdí vás.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tento den se vás bude snažit ovlivnit někdo, kdo je vám blízký a komu zcela důvěřujete. To ale neznamená, že musí mít nyní pravdu. Neměli byste omezovat své aktivity jen podle toho, že to chce někdo jiný.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Snažte se přijímat zodpovědnost za své činy. Co se jednou slíbí, to by se mělo splnit. Komunikujte více s ostatními, nebraňte se ani rozhovorům s cizími lidmi, budou pro vás přínosné.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zamyslete se, zda někoho neprávem neobviňujete z toho, na čem žádnou vinu nemá. Zřejmě příliš dáváte na to, co říkají druzí. Zkuste získat veškeré dostupné informace, možná svůj názor změníte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop varuje, že byste se měli připravit na komplikace v soukromém životě. Na nic se moc nedokážete soustředit, nemá tedy cenu se tam trápit. Raději utíkejte vyřešit to, co by mělo mít nyní prioritu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zbytečně se straníte okolí, které se s vámi snaží navázat kontakt. Pokuste se s druhými lidmi více komunikovat, unikají vám důležitá fakta. Při navazování nových kontaktů zůstaňte pochopitelně ostražití.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy