Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 12. 1. 2023: Váhy si potřebují orazit, Panny zase vyrazit

Denní horoskop na čtvrtek 12. 1. 2023: Váhy si potřebují orazit
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 12. 1. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (19. 1. - 19. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili urovnat spory, které máte s některými příbuznými. Udělejte maximum pro zlepšení vztahů a celkové uklidnění situace. To, co vám připadalo neřešitelné, bude pryč.

Ryby (18. 2. - 21. 3.)

Jestli vám něco našeptává vaše intuice, měli byste ji poslechnout. Naposledy jste s rozumem, ale ani s radami od ostatních, zrovna daleko nepostoupili. Někdy vám totiž vlastní paličatost komplikuje život.

Beran (20. 3. - 21. 4.)

Buďte opatrní při komunikaci se svými příbuznými. Především nevytahujte staré spory, nikam by to nevedlo. Vše by skončilo hádkou a jen byste si zkazili celý den. Víme, občas to chce sebezapření.

Býk (19. 4. - 22. 5.)

Nepřehánějte to s chápavostí a tolerancí. Snadno by toho mohl někdo zneužít. Jestli si dotyční vaši opětovnou pomoc nezaslouží, ať se s tím jednou také poperou sami a vy nebudete v takovém stresu.

Blíženci (20. 5. - 22. 6.)

Tento den přeje soukromým aktivitám, přemýšlení o budoucnosti a budování vztahu. Jen si dávejte pozor na vaši zbrklost, mohli byste učinit něco, co by vám ještě dlouho nedalo spát.

Rak (21. 6. - 23. 7.)

Povinností máte víc, než byste si sami přáli. Ale buďte bez obav, všechno vám půjde snadno od ruky, zejména organizování a praktické záležitosti. Večer nezapomeňte myslet na sebe, potřebujete oddech.

Lev (22. 7. - 24. 8.)

Máte sice hezké a smělé plány pro nadcházející den, ale měly by být také reálné. Aby se vám nestalo, že zbytečně plýtváte energií v záležitostech, o které nikdo z vašeho okolí vůbec nestojí.

Panna (22. 8. - 24. 9.)

Vyrazte si s přáteli někam za kulturou, zajděte do oblíbené restaurace. Bavte se, hlavně ať přijdete na jiné myšlenky. Poslední dobou jste se věnovali práci tak intenzivně, že to na vás psychicky dopadá.

Váhy (22. 9. - 24. 10.)

Chtělo by to trochu toho odpočinku a relaxace. Nechcete se přece vyčerpat až do dna. Už takhle nevíte, kam máte skočit dřív, začínáte dělat chybu za chybou. Myslete také více na vaše zdraví.

Štír (23. 10. - 23. 11.)

Tento den byl mohl přinést napjatou atmosféru. Vyvarujte se zejména pomlouvání a kritizování ostatních. Snažte se co nejvíce pobývat na čerstvém vzduchu, věnujte se pohybovým aktivitám.

Střelec (22. 11. - 22. 12.)

Jakmile budete mít chvilku času, vrhněte se do úklidových činností, přebírejte, vyklízejte, třiďte. Až bude vše hotovo, můžete se pustit do plánování aktivit s přáteli, trochu jste je zanedbávali.

Kozoroh (21. 12. - 21. 1.)

Očekávejte nervóznější ovzduší, snažte se mít emoce více pod kontrolou. Důvěřujte především své intuici. Využijte radši volné chvíle k vyzkoušení nějakých nových aktivit, ať se odreagujete.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy