Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Demi Lovato se po letech utrpení zasnoubila. Ukázala luxusní prstýnek posázený drahými kameny

Demi Lovato a Jordan Lutes se zasnoubili.
Zdroj: Instagram Demi Lovato
+ Dalších 11 fotografií
Zásnuby

Na americkou zpěvačku Demi Lovato (31) se po dlouhém temném období usmálo štěstí. Její partner Jordan Lutes ji po ročním vztahu požádal o ruku. Od zpěváka dostala diamantový prsten na míru, kterým se pochlubila na sociálních sítích. 

Demi Lovato po dlouhé době září štěstím. Po roce vztahu s hudebníkem Jordanem Lutesem, přezdívaným "Jutes", mu řekla své Ano. Radostnou novinku oznámila na svém Instagramu.

"Stále nemám slov. Včerejší noc byla nejlepší v mém životě a nemohu uvěřit, že si vezmu lásku svého života," připsala Lovato k příspěvku, ve kterém ukázala prsten jako z pohádky. Její snoubenec ji obdaroval diamantovým prstenem, vytvořeným na míru.

"Má lásko, jsem nadmíru nadšená, že si tě mohu vzít... každý den, který jsem s tebou strávila, byl splněným snem a nemohu se dočkat, až tě budu milovat a milovat úplně navždy. Tady je zbytek našich životů. Miluji tě, zlato," zakončila pateticky hvězda dětských filmů, se kterou se život rozhodně nemazlil.


Temné období Demi Lovato

Demi Lovato se proslavila především jako herečka na dětském kanálu Disney. Jak ale šel čas, změnila se k nepoznání. Zažila tři mrtvice, jeden infarkt a poté se dokonce rozhodla, že bude nebinární osobou. Dostala se do momentu, kdy vlastně nevěděla, kým chce být, jestli ženou nebo mužem, jak psal portál BBC. Před svými 30. narozeninami ale opět své rozhodnutí zvážila a začala se cítit zase jako žena.

Nejhorší období zažila v roce 2018, kdy se předávkovala. "Překročila jsem hranici, za kterou jsem nikdy předtím nešla. Prodělala jsem tři mrtvice a infarkt, lékaři si mysleli, že budu žít nanejvýš dalších 10 minut," řekla tehdy zpěvačka v traileru svého dokumentu. Snad nyní našla štěstí v podobě svého budoucího manžela, který ji od temných myšlenek bude držet dál.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy