Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Demi Lovato po letech útrap našla konečně štěstí. Ukázala muže, který ji drží nad vodou

Demi Lovato je zamilovaná.
Zdroj: Instagram Demi Lovato
+ Dalších 15 fotografií
Láska

Zdá se, že zpěvačka Demi Lovato (30) je konečně šťastná. Po tom, čím vším si prošla, ať už se jedná o tři mrtvice, infarkt nebo prohlášení nebinárnosti, se konečně cítí dobře a navíc zamilovaně. Vypadá to, že našla toho pravého. Svému příteli, který si přezdívá Jutes, popřála k narozeninám na Instagramu a přidala k tomu hodně fotek, z nichž prýští štěstí.

Dětská hvězda Demi Lovato za svůj život prošla hned několika náročnými obdobími. Léčila se z bulimie, byla jí diagnostikována bipolární porucha a pobývala i v nápravném zařízení kvůli drogám a alkoholu. Přesto se stále dokázala udržet na špičce hudební scény.

Oholená hlava, nebinární osoba, drogy

Třicetiletá zpěvačka a herečka měla vždy temnější chvíle, které se často střídaly s těmi světlými. Jednu dobu si nechala oholit hlavu a prohlásila se za nebinární osobu. Dostala se do momentu, kdy vlastně nevěděla, kým chce být, jestli ženou nebo mužem, jak psal web BBC. Před svými 30. narozeninami ale opět změnila názor a začala se cítit jako žena.

Asi nejkrušnější časy pro ni byly, když se v roce 2018 předávkovala, což jí přivodilo tři mrtvice a infarkt. Ve vlastním dokumentu Demi Lovato: Dancing With The Devil uvedla, že si myslela, že to jsou její poslední chvilky života. "Překročila jsem hranici, za kterou jsem nikdy předtím nešla. Prodělala jsem tři mrtvice a infarkt, lékaři si mysleli, že budu žít nanejvýš dalších 10 minut," řekla v traileru dokumentu zpěvačka.

Demi je konečně šťastná

Po všech těch hrůzách se ale zdá, že Demi znovu našla štěstí, a může za to láska. Nějakou dobu totiž chodí s hudebníkem přezdívaným Jutes. Ten nyní oslavil narozeniny a jeho láska Demi mu popřála na svém Instagramu. "Můj milý andílku. Máš narozeniny. Nemůžu být nadšenější, protože nemůžu být víc zamilovaná do tvého vtipného a sexy já. Celý život jsem čekala, až tě najdu. Nemůžu se dočkat, až spolu oslavíme spoustu dalších narozenin," napsala k příspěvku Demi Lovato.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy