Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dědictví po Josefu Abrhámovi: Herec po sobě zanechal majetek za dvanáct milionů. Kdo ho získá?

Josef Abrhám zemřel: Kdo zdědí jeho majetek za miliony?
Zdroj: Herminapress
+ Další fotografie
úmrtí

Herec Josef Abrhám odešel ve věku úctyhodných 82 let. Stalo se tak necelý rok po smrti své ženy Libuše Šafránkové (†68). Oba dva za dobu své aktivní kariéry nashromáždili značný majetek, komu nyní rozsáhlé dědictví připadne? Podle serveru TN.cz bylo rozhodnuto ještě před hercovou smrtí.

Jedna z nejoblíbenějších hereckých legend Josef Abrhám spolu se svou ženou Libuší Šafránkovou se dokázali za svého života zajistit. Jak uvedl server TN.cz, mezi jejich majetek patřila například rozlehlá vila v pražských Střešovicích, rodinný dům ve Šlapanicích u Brna, pozemky v Lomnici u Tišnova nebo malá červená škodovka.

Majetek za 12 milionů

Celkem měl jejich majetek podle notáře dosahovat částky 12 364 438 korun. To však nemusí být konečná částka, jelikož tržní hodnota části majetku (především nemovitostí a pozemků) může být výrazně vyšší.

Rozhodování co s majetkem ulehčil fakt, že slavný pár měl pouze jednoho syna. Po smrti Šafránkové tak polovinu jejího majetku dostal syn Josef a polovinu Josef Abrhám starší.

Už v říjnu minulého roku se podle zjištění deníku Aha! však Josef Abrhám své poloviny vzdal ve prospěch syna. A to včetně luxusního domu v Praze. Ostatně sám se uchýlil právě k synovi do Liběchova, kde se o něj jeho potomek staral se svojí ženou až do posledních chvil.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy