Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dcera Moniky Bagárové slaví tři roky: Rodina Rumince přichystala dojemný dárek

Monika a Ruminka jsou prý nejlepší kamarádky
Zdroj: Se svolením Moniky Bagárové
+ Dalších 15 fotografií
OSLAVA

Dcera Moniky Bagárové (28) a jejího expřítele Makhmuda Muradova (33) Ruminka v sobotu oslaví už tři roky. Podle vyjádření zpěvačky pro eXtra.cz na ni čeká série překvapení, která holčičku naprosto nadchnou.

Monika Bagárová o narozeninách Ruminky

Jako každý rok máme v sobotu naplánovanou oslavu. Na zahradě našeho domu ještě nemůže být, ještě se bude měsíc upravovat, ale našli jsme výborné místo, kde to proběhne,“ sdělila eXtra.cz zpěvačka Monika Bagárová.

Oslava bude mít zajímavé téma. Jaké, to ale maminka zamilovaná do rozkošné Ruminky nechce prozradit předem. „Sice by si to u vás nepřečetla, ale chci, aby to bylo překvapení i pro moje příznivce. Určitě to pak dám na svůj Instagram,“ slibuje.

S počtem dárků to u malé nepřehání, ten k narozeninám je ale ještě ve hvězdách. „Ještě nevím, co jí pořídím. Má ode mě pořád něco nového. Ještě je pár dní. Ale bude toho tolik, že ve svém věku ani nebude rozlišovat, co je od koho. Navíc největší překvapení bude dovolená,“ plánuje.

„Od rodičů a sestry jsme dostali pobyt v Disneylandu. A to pro Ruminku bude krásný zážitek,“ těší se.

Skvělé vztahy

Jak malá slečna roste, nabízí se otázka, jak to bude mít se školkou. „Zatím ji neplánujeme, asi až příští rok na jaře. Ale kdo ví, třeba budu mít jiný pocit a nastoupí do ní už od září,“ dodala pro eXtra.cz Monika Bagárová.

Ta má už téměř rok novou lásku, podnikatele Lea z Karlových Varů. A jeho vztah k dítěti partnerky je prý skvělý. Ruminka miluje Lea od prvního setkání a já se jí nedivím, svěřila se před časem.

Zároveň ale nezapomíná mluvit hezky i o Makhmudovi. Tatínek tady vždycky nějak byl a zajímal se o Ruminku. Je šťastná a spokojená a my se dokážeme skvěle domluvit, líp, než když jsme byli spolu,“ prohlásila pro eXtra.cz již dříve.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy