Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

David s Natálií z Love Islandu: Podle lidí je kráska natvrdlá a nechápe, že on ji nechce

Love Island: David Natálii nechce, mají jasno lidé
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
Reakce

Po vypadnutí Davida s Natálií z Love Islandu se na sociálních sítích strhla lavina radostných komentářů. Fanoušky rozhněval Davidův utajený vztah, který zřejmě neměl být nikdy vyzrazen, a proto ho svými hlasy poslali domů. Bohužel to ale odnesla i jeho kráska Natálie Kočendová, která se pro společný odchod rozhodla sama. 

Diváci Love Islandu jsou štěstím bez sebe. Když se provařilo, že David má doma přítelkyni Rebeku a tutlá ji, fanoušci pořadu ho potrestali tím nejhorším trestem a vykázali ho z ostrova. Spolu s Davidem odešla ale i Natálie Kočendová, která nyní se svou novou láskou plánuje budoucnost. Podle diváků se ale žádná společná budoucnost konat nebude.

Reakce fanoušků

"Natálie stále nechápe, že on ji s sebou nechce. Ve vile byla žádost o ruku, radši jí hodil dort do obličeje. Byla svatba, radši ztratil prstýnek, aby jí ho nemusel dávat. Natálie řekne my vyhráli to, že jsme se našli, a on převrátí oči.. kdy už konečně pochopí, že David o ni nestojí a šlo mu jen o peníze… snad venku jí to dojde," napsala Veronicia pod instagramový příspěvek Love Islandu.

"Upřímně doufám, že 3. řada nebude, už tahle byla o ničem, a nemůžu se zbavit pocitu, že tam byli někteří jen dosazeni kvůli sledovanosti a mezi sebou žádné city nemají," bouří se Renča. "Tak tady mi přišlo, že David nechtěl, aby šla s ním domů. Ale tak když se tak milujou, úplně jsem jim to všechno věřila," směje se Míša.

Hejty na Davida

"No konečně vypadl ten zmetek. Ani mluvit neumí," čepýří se Kamila na Facebooku. "Venku se na ni stejně vys*re," myslí si Vlaďka. "Koukám, že se na Nově ta swingers party bortí," řekl Milan.

Situaci okomentoval i René Strausz, manžel slovenské playmate Zuzany Plačkové"Fuuuu nechcel by som dôjsť teraz k ozajstnej čajke dom," směje se Rendy, který se stal nedávno tatínkem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy