Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

David Pražák vybírá peníze na narozeninovou oslavu. Jsi žebrák, rozčilují se fanoušci

David Pražák: Vybírá peníze na oslavu svých narozenin
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
bizár

Život Davida Pražáka nabral po rozchodu se Shopaholicadel zcela nový směr a dařit se mu začalo i po finanční stránce. Po koupi vysněného auta avizoval, že nyní jsou v pořadníku nové zuby. Zjevně si dostatek peněz oblíbil a rozjíždí další, ovšem velmi kontroverzní byznys. Na svém Instagramu láká fanoušky na jeho oslavu narozenin, za což si ale musí zaplatit. 

Po bouřlivém rozchodu s Adélou Pulcovou se život Davida Pražáka otočil o 180 stupňů. Nejenže si našel novou přítelkyni, se kterou čekají dítě, ale daří se mu i po finanční stránce. Koupě nového auta a plánované zuby jsou důkazem jeho prosperující situace. Život jako v bavlnce se mu zjevně zalíbil a rýžuje peníze, kde se dá. Je to vidět i na jeho Instagramu.

V příspěvku zve David všechny své fanoušky na velkolepou narozeninovou oslavu, ale má to háček. Ti, kteří se chtějí zúčastnit, mu musí poslat finanční příspěvek. Nabízí jim nejen dobré jídlo a pití, ale hlavně představení své nové přítelkyně a prozrazení svých plánů v Clash of the Stars. “K platbě do poznámky pro příjemce zadejte své telefonní číslo, na které vám do 21:00 přijdou veškeré informace včetně místa konání,” píše v příspěvku.

DOPORUČENÉ VIDEO: Rozhovor s Davidem Pražákem na veřejném vážení Clash of the Stars.

David Pražák schytává bídu

Pokud Pražák čekal nadšení ze strany fanoušků, šeredně se mýlil. Schytal totiž pořádnou dávku hejtu a komentující si servítky rozhodně nebrali. "Jsi úplně stejný žebrák jako Adéla, možná horší. Je mi z tebe na blití," zní jeden z komentářů, ke kterému se přidává i další: "David je taková veřejná štětka vlastně. Za prachy udělá vše," dělají si z Davida legraci.

Někteří sledující začali spekulovat, že s Pražákovou finanční situací to nemusí být tak růžové, jak se na první pohled zdá. "Ty jako oslavuješ narozeniny a žebráš peníze od lidí? To nemáš pár korun na oslavu?" diví se mnozí. "Proč pořádáš veřejnou oslavu, když ani nemáš peníze na občerstvení?" nechápe ani další komentující.

Přitom ani ne před měsícem se na sociálních sítích chlubil tím, že si díky pochybnému investování s Markem Valáškem pořídil svou vysněnou jedničkovou oktávku a avizoval i další své plány. "Lidi, možná jste tomu nevěřili. Jelikož se posouvám dál, koncem srpna budou nové zuby. Těšíte se?" nechal se slyšet na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy