Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

David Pastrňák po boku krásné Rebeccy ve Varech jen září! Jaké má dvojice plány na léto?

+ Dalších 6 fotografií

David Pastrňák brázdí ulice Varů! Na Mezinárodní filmový festival dorazil samozřejmě po boku své nejmilejší, dlouholeté přítelkyně Rebeccy. Hrdličky zavítaly i na módní přehlídku návrhářky Beáty Rajské, v rámci které nám David poskytl rozhovor. Jaké má plány na léto a jak si zatím užívá letošní ročník festivalu?

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary si nenechal ujít ani hokejista David Pastrňák. Na významnou událost s sebou samozřejmě nemohl vzít nikoho jiného než svou nádhernou přítelkyni Rebeccu. Dvojice zavítala na módní přehlídku návrhářky Beáty Rajské, v rámci které David redakci eXtra.cz poskytl rozhovor.

David Pastrňák: MFF 2022

Módní přehlídku si hokejista náramně užil, byla to dokonce jeho premiéra a módní show se Davidovi zalíbila natolik, že to rozhodně nebyla poslední přehlídka, kterou navštívil, jak sám prozradil. S přítelkyní mají v plánu zhlédnout i nějaký z filmů a samozřejmě nevynechají ani proslulé karlovarské večírky. “Zítra máme v plánu nějaký večírek a přece jenom mám prázdniny, tak doufejme, že stihneme i nějaký film,” prozradil. Loňský ročník festivalu s Rebeccou dokonce zazářili i na červeném koberci, čímž se hokejista pochlubil na svém Instagramu, letos však zahájení vynechali.

David se v rozhovoru rozpovídal i o plánech na léto. O prázdninách se chce co nejvíce vyhnout cestování, kterého má za celou sezonu víc než dost, ale odpočinek u moře si i tak dopřeje. Jakou destinaci s Rebeccou navštíví? Celý rozhovor v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy