Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

David Gránský promluvil o svatbě: Co provedla s jeho dlouholetým vztahem

David Gránský promluvil o svatbě i vztahu.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
rozhovor

Herec a moderátor David Gránský (29) tvoří šťastný pár s půvabnou optičkou Nikolou, kterou si po deseti letech vztahu v roce 2019 vzal za manželku. Letos společně oslavili již dvanácté výročí vztahu a v rozhovoru pro eXtra.cz David prozradil, zda je jejich láska skutečně stále tak pevná jako na začátku.

"U nás to není úplně tak, že bychom se brali po dvou měsících nebo po pár letech. Vzali jsme se na naše desáté výročí. Po takové době už víte, co od sebe navzájem můžete čekat," prozradil herec a moderátor David Gránský pro eXtra.cz, který s manželkou Nikolou tvoří pár již dvanáct let, což je skutečně dlouhá doba na to, aby se dostatečně poznali.

Skvěle se doplňujeme

"Tak skvěle jsme se doplňovali a stále doplňujeme, že jsme se také na základě toho brali. Nebrali jsme se, abychom ten vztah upevnili, ale protože byl ten vztah už natolik pevný," uvedl moderátor Česko Slovensko má talent s tím, že poté, co vstoupili s Nikolou do svazku manželského, se jejich vztah nijak nezměnil.

V průběhu rozhovoru také David upozornil na to, že nemá snubní prstýnek. Aby nevznikly jakékoli spekulace, hned celou situaci vysvětlil

"Zrovna dneska nemám prstýnek, což je ale z toho důvodu, že jsem ho chtěl mít černý, ale po dvou letech vybledl, takže jsem si ho nechal dát dobarvit. Hned po úpravě si ho zase nasadím," dodal s úsměvem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy