Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Datel vydržel v kleci sotva pár vteřin. Tvrdé K.O., slzy a následně i pískot fanoušků za výmluvy

Clash of the Stars 5:  Tomáš "Dynamo" Križan se stal šampionem. Datel šel okamžitě k zemi
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
Clash of the Stars

Clash of the Stars 5 má svého šampiona. Tomáš "Dynamo" Križan poslal během chvilky k zemi svého protivníka, influencera Marka "Datla" Valáška. Ten měl po prohře na krajíčku a mluvil o zranění, což se divákům nelíbilo a vypískali ho. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz a zachytila pro vás i další zápasy. 

Ti, kteří si vsadili na vítězství Tomáše "Dynama" Križana, mohou slavit. Stal se totiž vůbec prvním šampionem organizace Clash of the Stars. Během zápasu s Markem "Datlem" Valáškem se ani příliš nezapotil a po pár tvrdých úderech poslal známého influencera k zemi. Tam dílo zkázy dokonal. Zatímco si vychutnával své momenty slávy, Datel nesl porážku velmi těžce.

Bezprostředně po výhře mluvil o tom, že za ni mohlo zranění, nikoli čistý a tvrdý úder soupeře přímo na bradu. "Co já si pamatuju, tak mi luplo v loktu a věděl jsem, že půjdu na zem to odklepat," prohlásil, ale diváci to zřejmě vnímali jako výmluvu a okamžitě slova Datla "ocenili" pískotem. Mezitím měl Valášek na krajíčku a k slzám nechybělo daleko.

Vykloubené rameno Veselého

Ještě před hlavní bitvou večera došlo na ostře sledovaný zápas profesionálního zápasníka Tadeáše Růžičky a amatéra Tadeáše Veselého. Podle očekávání šlo o jednostrannou záležitost a prvně jmenovaný si se soupeřem pohrával jako kočka s myší. Byť nemohl nic jiného než boxovat ve velkých rukavicích, zatímco Veselý měl povoleno prakticky vše, navíc měl malé MMA rukavice, pravidelně trefoval rány a vychutnával si nenáviděného influencera. Duel nakonec skončil předčasně, protože si Veselý podle svých slov vykloubil rameno při jednom ze svých úderů.

Mezi populární zápasy patřil i ten, v němž se utkal Karel Benda s Diegem Kotlárem. I zde byl předem daný favorit. Benda nepustil Kotlára k ničemu a ani ne v polovině 1. kola trefil kopem soupeře do trojúhelníku. Ten se sesunul k zemi a bylo po všem.

Favoritem byl ve svém zápasu také Tadeáš Kuběnka, který se postavil Danielu Holomkovi. Známý influencer svou roli naplnil a v boxerském zápase, kde neexistovala obrana, zvítězil. Ne však proto, že by měl snad tvrdší údery, ale soupeř se vzdal. Podle svého vyjádření v podstatě omylem, protože nerozuměl rozhodčímu.

Hořká premiéra Davida Pražáka

Pátý turnaj Clash of the Stars měl hned několik premiér. Tou první byl souboj liliputů, v němž nakonec obstál Dominik Radl alias Malej Zmijozel proti Petru "Obrovi" Markovi. Druhou premiérou pak byl unikátní souboj nevidomého Jana Podraného proti Danielu Sonleitnerovi. Aby byly podmínky bizarního zápasu vyrovnané, oba nastoupili s páskou přes oči. Diváci pak viděli srdnatý boj Podraného alias Dragunova, který ale nakonec po třech kolech prohrál na body. Vysloužil si však ovace všech přítomných.

Premiéra následně zhořkla Davidu Pražákovi, bývalému příteli Shopaholicadel. Ten se utkal s Ondřejem Untermüllerem alias Klukem s kamením. V kleci ale nevydržel na nohou dlouho a po pár vteřinách tvrdě přistál na zemi. Tam už soupeř využil váhovou převahu a Pražáka uškrtil. Ten to oplakal, ale následně vyzval Jana Kulase, současného přítele Shopaholicadel.

Stejně tak ani jediný dívčí duel na kartě neměl dlouhého trvání. Hanka Gelnarová, která se proslavila účasti v reality show Survivor, trefovala přesně a hlavně velmi tvrdě. Její soupeřka Anastasija Chomičová, známá jako Satnady, neměla šanci. Po pravém háku se poroučela k zemi a diváci viděli povedené K.O.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy