Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dara Rolins si svého Méďu pořádně hýčká. Nedvědovi připravila romantické překvapení

Dara Rolins: Pro Pavla Nedvěda připravila překvapení k narozeninám
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
překvapení

Hvězdný pár, zpěvačka Dara Rolins a sportovní legenda Pavel Nedvěd, si užívá romantickou dovolenou. Jak ukázala krásná blondýnka na svém Instagramu, svou drahou polovičku si pořádně hýčká. Výlet do španělské Malagy fotbalistovi připravila jako překvapení k narozeninám. 

Žhavá kráska Dara Rolins vedle legendárního fotbalisty Pavla Nedvěda jenom září. Zcela očividně láska mezi nimi jenom kvete. I proto si ho Dara náležitě hýčká. Jak sdílela na svém Instagramu, připravila pro něj pořádné překvapení. Navíc přidala i dojemný vzkaz.

“00:01. Už minutu má můj muž narozeniny, takže jsem oficiálně první, která mu ze srdce přeje moře štěstí. Tento výlet byl moje překvapení, protože zážitky a vzpomínky jsou tím nejkrásnějším dárečkem. Všechno nejlepší, lásko,” píše Dara k romantickému příspěvku, kde se k fotbalistovi tulí.

Doporučené video: Rozhovor s Darou Rolins v Karlových Varech.

Dara vystavila své božské tělo

Jak už je zpěvaččinou tradicí, využila hezkého k počasí k uvelebení se na pláži a vystavila své božské tělo, na kterém každý den maká, na odiv v plavkách. A již klasicky se jí téměř okamžitě dostalo nespočetného množství komplimentů chválících její figuru.

Zamilovaný pár již v minulosti ukázal, že to spolu myslí vážně. Společně si na jaře koupili pozemky v Itálii a chtějí žít i tam. "Nemyslela jsem si, že jednou potkám někoho, s kým mi bude tak extrémně dobře, jako mi je teď. Nevěřila jsem, že budu s někým tak souznít, že přijde muž, který bude takto milovat mou rodinu a moje rodina zase jeho,” svěřila se pro deník Nový čas.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy