Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Daniela Peštová vyvedla oba syny: Kluci jsou velcí fešáci, mladší nezapře tatínka Haberu

Daniela Peštová vypadala fantasticky.
Zdroj: extra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Rodina

Daniela Peštová (53) si stejně jako redakce eXtra.cz nenechala ujít jubilejní 40. ročník prestižní modelingové soutěže Elite Model Look, kam zavítala spolu se svými dvěma syny Yannickem a Paulem Henrym. Česká supermodelka vypadala po jejich boku spíš jako starší sestra, a když se všichni tři postavili vedle sebe, vypadali jako z rodu Beckhamů.

Daniela Peštová stále patří mezi nejkrásnější Češky. Když se v sobotu objevila v pražské O2 areně na finále Elite Model Look, okamžitě na sebe strhla veškerou pozornost. Daniela vypadala v pánském kalhotovém kostýmku pastelově růžové barvy fantasticky. K tomu zvolila jako doplňky luxusní šperky z italského klenotnictví Roberto Coin.

Garde jí ale tentokrát nedělal její manžel, známý slovenský zpěvák a hudebník Pavol Habera, ale její synové, starší Yannick a také mladší Paul Henry. Všichni tři si slavnostní finále náramně užívali a nadšeně pózovali fotografům. Nutno podotknout, že oba synové nestárnoucí modelky mají velmi osobitý styl oblékání.

Nejstarší syn má italské kořeny

Otcem jejího nejstaršího syna Yannicka (27) je italský podnikatel Tommaso Buti, s nímž se Daniela rozvedla v době, kdy Yannickovi byly dva roky. Tommaso si totiž rád žil na vysoké noze, pořádal honosné párty a topil se v luxusu, ale později vyšlo najevo, že ve svém podnikání neplatí dodavatelům. Po jednom z nevydařených obchodů tehdejší manželé oznámili rozvod.

Video: Rozhovor s Michaelou Kociánovou z finále Elite Model Look:

Životního partnera našla Daniela Peštová ve slovenském hudebníkovi Pavolu Haberovi. V roce 2002 se jim narodila dcera Ella Joy Anna a roku 2009 syn Paul Henry. Trojnásobná maminka si ale po třech porodech i s přibývajícím věkem neustále drží postavu a vzhled, jako by byla čerstvá dvacítka.

Na to, jak to Daniele Peštové slušelo po boku jejích synů, se podívejte v naší fotogalerii.


Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy