Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dana Morávková se proměnila v dračici: Na pódiu ukázala přitažlivé nožky

Dana Morávková řádila na pódiu. Ukázala sexy nožky.
Zdroj: Herminapress.cz/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 12 fotografií
Sexy nožky

Herečce Daně Morávkové by padesát jedna let hádal málokdo. Během divadelního představení Bavič ukázala své přitažlivé nožky, kterými oslnila na pódiu. Dana na svůj věk vypadá opravdu skvěle a zřejmě se i dobře cítí, protože na akci rozdávala jeden úsměv za druhým. Oslnivé fotky poskytl web Herminapress.

Oblíbená herečka Dana Morávková je na roztrhání. Nejenže bere nové role v divadlech, ale moc volna nemá ani o víkendech, kdy působí jako moderátorka Víkendové snídaně na TV Nova. Do toho má svou značku kabelek Elega, které sama navrhuje. Přesto na ní není znát ani náznak únavy či stresu.

Sexy nožky Dany Morávkové

Dana se nedávno objevila na tiskové konferenci divadelního představení Bavič, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí. Od dubna ji tak čeká pravidelná rutina na jevišti. Na konferenci se předvedla v šedém kostýmku a s černými silonkami. Ty daly vyniknout jejím sexy nohám, které poutaly pozornost snad všech přítomných. Herečka rozhodně na 51 let nevypadá.

Dana samotu zvládá dobře

Dana Morávková je v neustálém pracovním zápřahu hlavně proto, aby nezůstala doma o samotě. Její manžel, hudebník Petr Malásek, je také v neustálém pracovním shonu, a tak se zas tak často nevidí. Jejich syn Petr Malásek mladší je v současné době v Anglii kvůli studiu a našel si tam i přítelkyni, jak potvrdila sama Dana v nedávném rozhovoru pro eXtra.cz. "Péťa by asi nebyl moc rád, že o tom mluvím, ale přítelkyni má a je moc milá," řekla Morávková pro eXtra.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy